VÁLASSZ: -

2009-04-27 12:03:37

Hétvége

Milyen piacról? Szerintem csak magára akarja felhívni a figyelmemet... jön-megy és most hozzám szólt: Kell venni egy kazettás lejátszót! - felkiáltással... minek?... ráhagyom. Szórakoztató jelenség, akit nagyon szeretek. Olyan szép idő van, irány a természet, megpróbálom rávenni egy kis bobozásra.
Kicsit zűrzavaros a magánéletem, illetve a fejemben van egy per pillanat kibogozhatatlan csomó, ami már nem is csomó, hanem egy vattagombóc, aminek se eleje, se vége. Volt már hasonló káosz a kobakomban, és nem a munkára gondolok..., de mindegy is, majd megoldódik, illetve remélem. Egész héten jövünk-megyünk, kevés időnk jut egymásra, csak az esti beszélgetések maradnak, és néha-néha belecsúszunk egy-egy hosszabb napközbeni telefonbeszélgetésbe, amiket azért nem szeretek, mert személytelenek, hisz nem látod a másik arcát, mozdulatait.
Hát Alexa... vele kelek és vele fekszem... nem a szó szoros értelmében, de a mobil folyton a fülemen csüng, szerencse, hogy Attila már rég az irodában van, amikor ezek a traccspartik zajlanak, kiborulna, hogy tudunk ennyit és ennyi dologról beszélni non-stop... ez van...
Remélem ez a hétvége nyugiban fog eltelni... ami nálunk tulajdonképpen kiszámíthatatlan. Megint egyszerre fog a fejünkre zuhanni a nyár 30fokos kánikulája.Címkék: 0
Értékelés: 3.03761 Hozzászólások: ()
2009-04-27 11:59:48

Tanmese Mindenkinek!

Bárkit szeretsz, a szíved bizonyára elszorul és esetleg meg is szakad. Ha biztos akarsz lenni abban, hogy sértetlenül megőrzöd, nem szabad odaadnod senkinek! Gondosan csomagold be hobbikba és apró élvezetekbe, kerülj minden bonyodalmat, biztonságosan zárd be önzőséged ládikájába vagy koporsójába és abban a ládikában a szíved elkezd változni.
Kemény, törhetetlen és visszalágyíthatatlan lesz...Címkék: 0
Értékelés: 5.00000 Hozzászólások: ()
2009-04-27 11:58:20

Kamerák mindenhol

Miután az elmúlt pár hét azzal telt, hogy valaki szétrabolja az autómat, és az utolsó akcióját végignéztem az újonnan felszerelt utcai kamerák segítségével, csütörtökre eljutottam arra a pontra, hogy felhívjam Dr. Csides Katát. Nagyon elkeserít az emberi irígység, ami a magyar társadalom tipikus jellemvonása. Akinek nem inge, ne vegye magára! Lelopta a visszapillantó tükröm burkolatát, majd ez sem volt elég, hisz a hal a tortán forgatásának hetén az éj leple alatt a szélvédőmet is betörte... na, itt telt be a pohár, hisz egy ilyen szélvédő nem egy kis tétel. Bekameráztattuk az egész utcát és mivel csalafinta módon apróbetűs felhívás került a kapura ami a kamera létezésére hívja fel a rongáló figyelmét, ezért sikerült lépre csalni a szerencsétlent, akinek tulajdonképpen akkor még én voltam az áldozata, de fordult a kocka, hisz a harmadik rongálását rögzítették a kamerák, így most ő lett áldozat. Nem tagadom féltem, tudjuk mennyi beteg és aberált ember van.
A mókusom itt ül a vállamon, és eszik. Ami nem ízlik neki, azt a gépre dobálja. Megint itt egy szerelő és rohangálás van, sokszor történnek előre meg nem beszélt dolgok a házban... aha, utána jártam, egy újabb kamera kerül fel, csak ez most a lépcsőfordulóba. Meg leszek figyelve... a Komár Laci meg "le lesz lövetve!", hisz Terry Black vendéglátásának estéjén ezt kiabálta nekem..."Most ide hívod az apádat és lelövetsz?" Nem tudtam mit kezdeni ezzel a kérdésével, de őszintén megvallva kár, hogy akkor nem borítottam rá az asztalt. Megérdemelte volna... mindegy... azóta Terry beperelte és megüzente neki, kezdjen el gyűjteni! Laci! Kezdj el gyűjteni! Hogy most mit érzek? Szeretném felgyorsítani az időt csak a jövő év őszéig, akkorra talán túl leszek minden peremen és vackomon.Címkék: 0
Értékelés: 5.00000 Hozzászólások: ()
2009-04-20 12:09:01

A Herceg

Várni arra az egyre, akire azt mondhatom: Ő az! Kell találni egy Embert, akit gyönyörűnek hívsz, és nem egyszerűen szépnek. Akit felhívsz, amikor bele vagy gabalyodva, akiért fent maradsz csak azért, hogy lássad, ahogy elalszik. Várni "Rá", aki homlokon csókol, akit akkor is meg akarsz mutatni az egész világnak, amikor csapzott. Akinek a barátaid előtt is fogod a kezét. Szösszenet mese habbal.
Nagy lelki nyomoromban egy dolog vigasztal: Molnár Alexandra személye, és az, hogy újra képes vagyok a szüleimmel beszélni, akik szinte már mindenért magukat vádolták. Borzalmas látni, hallani azt, amikor egy szülő saját magát marcangolja, én sem tudtam hallgatni, ezért döntöttem úgy, hogy pár hétig, amíg a per elkezdődik, és amíg elcsitulnak a dolgok, nem beszélek velük. Hála Istennek a héten megtört a jég... fáradt vagyok, elmegyek lefeküdni, ahogy az öregek mondják: elteszem magam holnapra. Ma éjjel álmomban megkeresem a herceget és odaadom Geronazzo Máriának!
Ti tudjátok hol van Hurgada? Messze...na, ide megyünk búvárkodni, ami életem első élesben, azaz tengerben végrehajtott merülése lesz.Címkék: 4
Értékelés: 2.44186 Hozzászólások: ()
2009-04-20 12:05:41

Itt vagyok...

Nem vagyok egy egyszerű eset, de talán csak a külső szemlélő látja zűrzavarosnak az életem: az, aki toporogva, türelmetlenül várja az újságárusnál a frissen megjelenő pletykalapokat... most bármennyire is cikis, valóban zűrzavaros, illetve egy háború utáni csatatér romjain állok. Ma volt a sokadik nap, amikor szembesülnöm kellett azzal a ténnyel, hogy NEM JÓ CELEBNEK LENNI! Ezzel szinte minden nap szembenézek, főleg amikor le "kommunista ku.váznak"... érdekes, hisz fogalmam sincs a szóösszetétel jelentéséről. Az emberi képzelőerő határtalan... ugye, Komár Laci bácsi!
Egyébként én gyűlölöm a "celeb" szót, sokkal szebben hangzik, hogy közismert, ismert ember.
Kanyarodjunk vissza a szomorú tényhez, amit eddig is tudtam, de szembesülni vele sokkal fájdalmasabb. Hát jött és ment... ezt nem részletezném, de a fodrászüzlet megnyitójának estéjéhez kötöm. Örülök, hogy egy olyan ember a párom, mint az Attila. Megjegyzem az emberi butaság is határtalan. Én alapvetően egy jószívű embernek tartom magam illetve az is vagyok, és azért az emberért, akit  megszeretek, bármire képes vagyok. Számtalanszor tapasztaltam már, de a mai napig nem vagyok képes elfogadni, hogy társat csak hasonló gondolkodással és környezetből választhatok, mint ahogy én vagy a családom él, nem véletlenül alakultak ki a különböző társadalmi osztályrétegek, mondják az okosok.
Pedig soha, senkivel nem éreztettem, hogy több lennék nála. Mégis rajtam marad a bélyeg. Úgy látszik nem elég a dekoratív külső, és az is kevés, ha egy picit több "sütnivalód" van az átlagnál, ha ismert ember vagy, bizonyos körökben azonnal beskatulyáznak.
Ilyenkor még az is kevés, ha jó a szex, és van két szép melled, valamint egy jó popsid. Akinek én kellek, abba nem vagyok szerelmes, aki pedig nekem kell, az gyáva, és inkább beletörődik az életébe és ez a nagy átlag!
Itt pedig nem arra gondolok, hogy ismeretlen vagy civil, hiszen sohasem kerestem magamnak társat a celeb világból, az nálam tabu.
Szerintetek is mindent megold az idő? Ezt mondja mindenki, a csapból is ez folyik, és ezt már unom. Véleményem szerint ez egy üres közhely. A problémáinkat csak mi magunk tudjuk megoldani, ha van erőnk hozzá... most minden olyan leírhatatlanul bonyolult, és ebbe egy picit a magánéletem is beletartozik. Volt már veled olyan, hogy találkoztál valakivel, aki rengeteg nevetést és váratlan örömet hozott az életedbe?Címkék: 0
Értékelés: 4.66666 Hozzászólások: ()
2009-04-20 12:00:11

Rémtörténet…

A feljelentést mindenki számára érthetetlen módon megszüntették, tehát téves, amit a Blikk írt. Semmilyen pert nem nyertek velem szemben, hisz a büntető feljelentés kapcsán nem volt tárgyalás. Voltak, akik politikai párt-hovatartozásomat is belekeverték, ami azért érdekes, mert nem tartozom egy párthoz sem, és ezt büszkén vállalom. A polgári per első tárgyalása pár hete volt április 7-én. Egyébként a feljelentést újra megteszem, csak sokkal súlyosabb vádakkal.

Szuper, lassan beköltözöm a Markó utcába a bíróság épületébe, hisz a héten egy vagyonmegosztási perem is volt még, a második férjemmel, aki már csak ex, civakodunk egy ingatlanon, ami az enyém. Vicces, hisz pár éve tart már, és ha nem adja fel, talán életünk végéig elhúzódhat. Borzalmas, mindenki azt gondolja, hogy az ismert emberek élete pompa és csillogás... a 15%-nak talán igen, de van, aki a telefonszámláját sem tudja kifizetni, kölcsön ruhákban feszítenek a rendezvényeken, és szponzor ékszerek csillognak a dekoltázsaikon amiket másnap vissza kell szolgáltassanak sérülésmentesen... szánalmas, de ez a nagy igazság. Pont ma kért valaki kölcsön, aki 20 éven át az éjszaka egyik királya volt... most semmije nincs. Ha én egyszer kinyitnám a sztori zsákom...
Ma van az első olyan napom, amikor újra jól éreztem magam a bőrömben. Az elmúlt pár hét "letérdeltetett", elég rendesen megrogytam, szembesülni a saját gyengeségünkkel borzalmasan rossz. Hosszú idő után tegnap este elmentem egy rendezvényre, ami egy nagyon közeli ismerősöm fodrászüzlet megnyitója volt... Bécikém szép frizurát csinált nekem, és egy elég dögös fekete ruhát vettem fel, természetesen én voltam a legcsinosabb... ilyenkor kapok egy jó nagy adag csííííííít... tudjátok, energiát.Címkék: 1
Értékelés: 5.00000 Hozzászólások: ()
2009-04-20 11:55:02

Válás, vasalás

Furcsa visszagondolni a tavalyi évre, amikor még szingliként is jól éreztem magam, hisz nem titok: 18 éves koromtól házasságban éltem, két váláson vagyok túl, mindegyikből én léptem ki a következő „áldozatomért”. Visszagondolva akár "tömeggyilkos" is lehetnék, persze felhívom a figyelmet az idézőjelekre! Sok férfi szívét törtem össze... a legelső férjem öngyilkossággal fenyegetőzött, ha nem megyek vissza hozzá, hát nem mentem... pedig mindent elkövetett, hogy visszakapjon. "HAZA VÁRUNK SZERETLEK!" feliratú virágcsokros plakát a haza vezető út szélén lévő óriási hirdetőtáblán. Sajnálom, hogy nem fotóztam le, mindegy is... két hétig néztem a plakátot, majd lecserélték egy mosópor reklámra. akkor 22 éves lehettem, még szinte gyerek, akinek fogalma sem volt az életről.

Egy iszonyatosan bugyuta mesét vetítenek az egyik comedy csatornán. Annyi minden van a fejemben, és ezek a dolgok kiíratlanul összevissza kavarognak bennem. 34 évesen több dolog történt velem, mint mással egy egész emberöltő alatt, ez alól kivétel Apu és talán Anyu is. Jut is eszembe, ma remek ebédet dobott össze Anya... majd egy laza cukrázdázás a titkos helyünkön. Vasalnom kellene, de ezt most csúsztatom holnapra.

 Címkék: 0
Értékelés: 5.00000 Hozzászólások: ()
2009-04-20 11:44:28

Fáj...

Kálváriám kezdete tavaly őszre datálható... borzalmas volt, ahogy az állítólagos internetes fotóimról faggatott egy remegő hangú Blikkes újságíró lány. Talán kellemetlenebbül érezte magát, mint én, és várta, hogy mikor kezdek bele egy hosszas káromkodásba, mikor rakom rá a telefonom. Elmaradt a celebektől ilyenkor megszokott és várva várt szitkozódás, és nem nyomtam ki a mobilom sem, hisz szerencsétlen csak a munkáját végzi, az újságíró is ember, és neki is van egy főnöke. Akkor azt éreztem "na, itt a vég!". Azóta tudom, hogy az csak a kezdet volt, a lejáratásom kezdete..., és különben is, kinek mi köze ahhoz miből élek és mennyi pénz van a tárcámban? Akkor még eszembe sem jutott pereskedni, konfliktuskerülő ember vagyok, nem szeretem az amúgy is bonyolult életemet tovább bonyolítani, de eztán jött a második roham: a java; illetve azt gondoltam, hogy ennél rosszabb már nem lehet, nem történhet. Itt volt az a pont, hogy elkerülhetetlen volt a sajtóper elindítása. Az élet folytonos kihívásokról szól, na de ekkorákról! Előkerült valamilyen videófelvétel rólam, amit én azóta sem láttam, csak kínzom magam a google kereső oldalaira pillantva, és tudom, ettől soha nem szabadulok, olyan, mint a skarlát jel... látom, szemezek vele, de megnyitni nem vagyok képes, kikészít, kikészülök tőle, a tudattól, hogy van... ott van, létezik, és az emberek imádnak tunkolni benne. Senkinek nem kívánom ezt az érzést. Furcsa, de a párommal is csak pár hónapja osztottam meg ezt a belülről rágcsáló fájdalmat, ami szinte majd minden napomat megkeseríti...Címkék: 0
Értékelés: 5.00000 Hozzászólások: ()

BLOG LEÍRÁSA

MAGAMRÓL

ÜZENŐFAL

2011-03-27 22:54:45 Lövei Sándor Én szeretem a Györgyit.Nagyon aranyos csaj.Észre lehet venni hogy,érzékeny és okos.Csak olvasni kell a bejegyzéseit,nagyon tartalmas amit ir,és érezni lehet rajta az önzetlen őszinteséget.Kitartás Györgyi!Te nem csináltál semmi rosszat.SZERETÜNK NAGYON.

2011-03-27 15:13:14 ernő.w.ernő hajrá Györgyi .nem kell felvenni azokat a commenteket.sőt elsem kell olvasni azokat,irigységből sok bunkóság származik.szóval így tovább szerintem jó az út amelyiken haladsz még akkor is ha néha néha megdöcögsz rajta normális dolog emberek vagyunk tévedünk. csak azok az emberek nem tévednek akik nem csinálnak semmit!!!!! akik csak ahoz értnek hogy beszóljanak vagy még ahoz sem.SZÁNALMASAK VAGYTOK komolyan hagyjátok már békén ezt a szép lányt hogy végezze a dolgát és ha nem tudtok segíteni akkor inkább hallgassatok,mert úgy okosabbak maradtok. köszönöm szépen.

2011-03-25 15:56:42 jani07 Minek teszitek közzé a blogot, ha csak a lyotyók szólhatnak hozzá.

2011-03-25 15:54:19 jani07 Hozzá is lehet szólni.

2011-03-25 13:10:15 Bobkabz Kedves Györgyi!
Őszintén remélem, hogy mielőbb túljutsz életed ezen periódusán.
Kívánok neked hatalmas lelki erőt és a lehető legjobbakat.
Szeretettel üdvözöllek:-)

2011-03-22 11:06:16 Dóri Szia Györgyi!
Nagyon örülök hogy itthon vagy.Aggodtam érted.Apukád mikor beszélt Frizbiben az nagyon szívszorító volt.Remélem kipihented magad! Remélem meg tudjuk milyen döntést hozott a Magyar Bíróság mert amit a szennylapok írnak az hazugság!!! Sok erőt és kitartást kívánok!!!!

2011-03-17 08:40:59 don Szia drága csajsy!ha nehéz a boldugolásod zaklatnak kényelmetlen zavaro a közlekedés egyébb kellemetlenség stb szivesen állok a rendelkezésedre bármikor bárhol non stop !!szép napot don nemzetkőzi magántestör 06202992871

2011-03-16 21:15:29 Sanyi Kedves Györgyi,nagyon sok jót kivánok neked,mert megérdemled.És azt hogy,sok sikered legyen az életben,érdemes vagy rá.Szeretünk.

2011-03-16 21:12:23 Lövei Sándor Kedves Györgyi,tudd hogy,vannak akik nagyon szeretnek téged.

2011-03-16 21:07:55 Lövei Sándor Györgyi nagyon örülök hogy,itthon vagy,ez jó,és tudd nagyon aggódtunk érted.

2011-03-14 15:49:25 Adrika Szia!
Sokan nagyon vártunk haza és izgultunk érted!Alig várjuk, hogy bejelentkezz a fb profilodba.Hiányoztak a blogjaid amik sokunknak sokat segítettek.Ne törödj a rosszindulatú emberekkel!Az én környezetemben nem hallottam rosszat senkitől.Hajrá Györgyi!

2011-03-01 11:00:09 Eva Lucian kedves Keleti Gyorgyi nem kell mindenkinek a velemenyevel torodni mert az emberek inkabb bantani szeretnek valakit mint dicserni

2011-01-06 15:29:16 Keleti Györgyi Kedves Gigi!
A moderálás azt jelenti, hogy vulgáris tartalmú kommentek nem jelennek meg. A negatív hozzászólásokat is aktiváljuk. Olvasd vissza a régebbi kommenteket és akkor láthatod. A Családomat vulgáris módón szídó, szapuló vélemény nem kap jogosultságot. Ennyi történt eddig... Igyekszünk intelligens formátumban tartani a blog oldalakat.
Megértésedet köszönöm!

2011-01-06 09:28:36 Gigi112 A moderálás itt ugye azt jelenti,hogy csak a pozitív kommentek jelennek meg??Hát ez vagy te!

2010-12-21 21:53:25 feketemacska Szia Györgyi!
Ne akarj mindenkinek megfelelni,abba beleőrülsz!Nem sok blogot olvasok,de a Tiédet mindig!Boldog Karácsonyt Neked!Ne feledd:"A mérleg nyelve mindíg egyenlőben van".Mindenki megkapja amit érdemel,ki így,ki úgy..Üdvözöllek!

2010-12-06 23:35:12 Keleti Györgyi Kedves Pető Barnabásné!
A "mindig" szót rövid "i"-vel írjuk.
Köszönöm az értékes kommentet amit háromszor is elküldtél annak reményében, hátha sikerül bántó és megalázó szavaiddal minősíteni. A kommentek moderálva vannak!
Mindenkinek Boldog Mikulást!

2010-11-29 03:55:42 Keleti Györgyi Kedves haha!
Az adminomban olvastam a kommentedet! Válaszom! Rohadj meg!
Mindenkitől elnézést kérek a vulgáris szóhasználatért, de "haha" nick névre hallgató kommentelő kicsit elvetette a súlykot!

2010-11-29 03:45:59 keleti.gyorgyi Szia Ági!
A hajam színe most sötét eper. Ez a hivatalos neve a színnek! Színezve van nem festve, így hangulatomhoz, kedvemhez mérve tudom változtatni a színeket. Ajánlom Neked is!
Pusza

2010-10-04 15:16:02 Ági Györgyi! A Te hajad most sötétvörös vagy barna? A feketéről mi a véleményed? Tudom, hogy ez a kérdés most nem ide vág, csak kíváncsi vagyok.

2010-08-11 08:56:37 moncsi Györgyi,
élj úgy, ahogy Te szeretnél vagy ahogy sikerül. A jelenből hozd ki a legjobbat, tervezd a jövődet, a múlttal ne foglalkozz, mert annak már nincs eredménye.Ez a te életed és nem fontos mindenkinek megbocsátani, csak át kell nézni rajtuk, mintha üvegből lennének.
Üdv.
moncsi

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 18 meg 16 =:
HOZZÁSZÓLÁS:
© StoryOnline 2007