VÁLASSZ: -

2009-11-30 11:53:43

Mestereim

Mindenkinek szól..., de tudom, hogy elsősorban nekem... A Pránanadi Alapítvány Kuratóriumának elnökétől Révbíró Józseftől kaptam eme levelet akit mélységesen tisztelek több dologért is, de ez már nagyon személyes.
Íme a levél: Azért írom ezeket a sorokat, mert egy élményemet szeretném megosztani Veled, Veletek, mert közvetve vagy közvetlenül Hozzátok is kapcsolódik. Tegnap este történt velem mindez az egyik Pránanadi tanfolyamon, Petrezselyem József a magyarországi nagymester társaságában.
Fantasztikus érzés volt látni a tanítványaimat a többiek között, nem csak azért mert egy nagy létszámú tanfolyamon az egyharmadát mi képviseltük a tanítványoknak, hanem főleg azért mert eszembe jutott, hogy azok érkeztek el az aktuális szintű tanfolyamhoz akik 2 évvel ezelőtt az első tanfolyamon voltak, amit már külön tartottam. Ami nagy boldogsággal töltött el az a hatalmas változás, amin pozitív irányba mentek át a tanítványok. Ők azok, akik minden tanfolyamon ott voltak ahova el lehetett menni, legyen ez 2-es, 3-as, csipi, utaztató vagy hemy-sinc tanfolyam, és természetesen a továbbképzéseken vagy meditációs tanfolyamokon. Látni rajtuk a hatalmas változást. Ez nem azt jelenti, hogy nekik nincsenek problémáik, de folyamatosan dolgoznak rajta, jönnek segítséget kérni, jönnek kezelődni, gyógyulni mert tudják, hogy nem mindennel bírnak még egyedül megbírkózni, és szeretnének nem megrekedni, hanem minél gyorsabban megszabadulni a problémáiktól.
Ennek az eredménye látszik rajtuk, pedig ugyan úgy nincs idejük hisz elfoglaltak családdal, férjjel, feleséggel, kutyával, macskával mint bárki más földi halandó... A különbség csak annyi talán, hogy nem hagyják magukat a körülmények által két vállra fektetni. Miért írom mindezt most neked, nektek le? Mert az jött ott...akkor, hogy osszam meg veletek ezt az érzést, mert lehet, hogy Te is ott voltál azon az egyes tanfolyamon, de valahol egy kicsit elakadtál, nem jutottál el valamelyik folytatásos tanfolyamra... Vagy nem akkor kezdted lehet, hogy korábban vagy későbben, de olyan dolgok jöttek, jönnek közbe, ami miatt megálltál vagy lassabban haladsz. De tudom, hogy mindannyiunkban megvan a késztetés a boldogság irányába csak nem tudunk vagy teszünk az érdekében eleget.(pedig sokszor karnyújtásnyira van tőlünk!) Itt az Alapítványnál az ország egyik legjobb csapata van, akik segítenek neked is. Az egyesen tanultuk, hogy nagyon nehéz kimondani azt a szót, hogy KÉREM, igen tudom, de vegyünk erőt magunkon és lépjünk tovább, mert ez az élet a változásokról szól arról, hogy minél többet megtapasztaljunk és megtanuljunk akár új dolgokat is. Ne mondj nemet magadra, a családodra az életedre, csak Te tehetsz valamit. Nekem az egyik legnagyobb boldogság, amikor látom, hogyan változnak, fejlődnek előrébb jutnak azok a tanítványok, akik eljöttek egyes tanfolyamra, mert nem véletlenül ide jöttél lehet, hogy már találkoztunk. Hasonlóan, segítek újból.
A feladatom, hogy megmutassam az utat, de csak azoknak tudom, akik eljönnek, és csak megmutatni tudom senki helyett nem járhatom végig. Már egy ember változása is megéri, aki elindul és kilábal a problémáiból.
Várlak sok szeretettel!
Eddig a levél. Igen, de lekéstük a repülőt és a következő gépet 5 perccel a beszállítás előtt törölték! Sok, sok, sok... Az én mesterem Szelezsán Zsuzsa aki mostanában nagyon sokat segített, segít nekem és Brigi barátnőmnek illetve egy remek embernek Petrezselyem Józsefnek köszönöm a sok türelmet ami reményeim szerint maradandó dolog hisz élni szeretnék vele KÉREM. Nagyon sokszor rajtam kívül álló okokból nem tudom a dolgaimat elintézni vagy véghezvinni...pedig tudom nagyon erős vagyok hisz nem foglalkoznék a Nadival, de most itt egy picivel többről van szó, de ez megint szigorúan magán és személyes jellegű.


 Címkék: 0
Értékelés: 3.11589 Hozzászólások: ()
2009-11-17 14:24:01

KÉT VESZTESÉG

Reggel szomorú sms fogadott barátomtól, hozzá teszem legkedvesebb barátomtól Lakatos Leventétől, hogy megszűnik "A lap", a férfimagazin, az FHM.
Első blikkre picit meglepődtem mert tudtam, ő ilyennel nem viccelődik. Hát mi lesz velünk? És a férfitársadalom ama részével, amely ezt a tényleg színvonalas magazint előszeretettel vásárolta...

Tehát két férfimagazin maradt versenyben, mind a kettő egy ugyanazon kiadónál... Várjuk a versenytárs megjelenését! Hisz' az elmúlt két évben ez a harmadik férfimagazinunk ami valószínűleg a pénz hiánya miatt húzta le rolóit. Vegyük sorba, hogy biztosan nem tévedek! Először elköszöntünk a Penthouse-tól, majd ezt követte a MAXIM és most az FHM...

Szerintem persze két férfimagazin is bőven elég lehet a mi kis országunknak. Elég kellemetlen lenne, ha egy Playboy csődbe menne mert akkor azt kellene gondolnom, hogy nálunk minden tönkremegy. Azok a dolgok amik más országokban pompásan működnek, üzemelnek azoknak nálunk valahogy nem akaródzik, de hát ez van.

Aztán még egy számomra súlyosabbnak vélt csapás, ami már sajtóközleményben is kiment... "Kedvenc" közösségi oldalamról, illetve Veréb Kata szomorú írásából értesültem róla, hogy tényleg vége! A Danubius Rádió megszűnik és ez talán már végleges. Hajjaj! Ez már a pályázat eldőlésekor megdöbbentett, de azt gondoltam, talán visszafordítható hisz a Danubius örök! Ezek a frekvenciák...semmi nem örök mint azt már volt és van szerencsém az életem során folyamatosan tapasztalni. A jó dolgok rövid életűek a rosszak valamiért erősebbek, de a 2012-es év mindent megváltoztat, de ebbe nem szeretnék bele menni...


Küzdelem a magánéletemben, a magánéletemmel mert megint olyan dologban vagyok benne, amitől óva intettek, de hát miért ne mennék a saját Skorpió fejem után... Az értetlenkedő fejét minden olyan bugyuta embernek aki nem fogja fel, hogy papíron felnőtt ember vagyok, hozzáteszem papíron... miért nem erőszakosabb velem minden nálam okosabb és tapasztaltabb kívülálló ember!


Itt a tél és a hideg. Jobban viselném saját "nyomorúságomat", ha nyár lenne és sütne a nap. Nyomorúság alatt értsd még mielőtt valaki félre értené, hogy fáj a könyököm mert pár hete síelés közben egy hatalmasat zakóztam...jobbulást nekem!Címkék: 2
Értékelés: 3.03120 Hozzászólások: ()
2009-11-09 14:34:38

AGAIN

 ...délelőtt határozott elképzeléseim voltak a tartalmáról, mostanra minden szertefoszlott, és a nagy része el is felejtődött. Szegény elfelejtett dolgok, amik talán soha nem kerülnek megírásra.

Rövidke időt eltöltöttem ama közöségi portál előtt, ami még nem akkora fertő és unalom mint, egy másik, csak sokkal régebb óta működő oldal ahonnan mostanában egyre többen törlik magukat, amióta köztudottá vált ama tény, ami persze nincs bizonyítva csak egy fikció, hogy a Nemzetbiztonság üzemelteti és használja előszeretettel a mi kis országunk bünözőinek a felkutatására...hát nem tudom, pedig sokan azt hiszik, hogy én tudom, és megosztva eme számukra fontosnak tartott információval az arcomat figyelik, hogy én miként reagálom le a találgatást. Számomra semleges...pfff. Azt hittem, már soha nem lesz november, ami számomra több okból is kedves hónap, a születésnapom hónapja és az Anyu névnapja is ebben a téli hónapban van. Jajjjj ne 35 éves leszek! Fránya, fránya, fránya időmúlás, és mindenkit fiatalabbnak érzek magamnál, de mindenkit. Most hosszasan könyököltem, néztem magam elé és azon méláztam, hogy az életem felénél járok, döbbenet, hmmm, és az a vicces, hogy nem érzem magam ennyinek...na jó csak, néha...néha, néha, de főleg az esti lefekvések előtt, és az edzések után szóval egyre sűrűbben.
Ne szomorkodj Györesz, lesz ez még így se sőőőt! Tudom...dom..dom. Este fél
9 van, de már az ágy felé pislogok, én öregcsont, pedig relatív nem keltem korán, 8-kor emeltem ki habtestem az ágyból, és indultam meg a fürdő felé.
Új taktikám van, csak zuhanyozás után nézek először tükörbe, még akkor is, ha első utam a hűtőhöz vezet, ahol kotorászni szoktam a reggeli csümölcslevem után. Apropó, hűtőben kotorászni jó, csak Anyu nem értékeli 10 pontosra ezt a gyakorlatot, hisz' ismer, hogy csak pakolászok benne, de soha semmit nem veszek ki belőle, de ez azért van, mert mire átmegyek az Anyuékhoz, addigra nem a frigóban szunnyadó dolgok után sóvárgok, hanem a tűzhelyen vagy a sütőben lévő ételek után. Anyu jól főz, vigyáz Apu hasára, és az én pocakomra is. Édes, aki mindig megkérdezi, mit főzzön nekem, bármit megcsinál csak egyek. Jó, jó tényleg rossz evő vagyok, dehát soha nem voltam falánk haspók. Áááá szomorúan látom a munkájukat, és csatornájukat árván hagyott színészeket és közszereplőket, hogy lesoványodnak, és ez nem cinikus megjegyzés, hanem valós sajnálat annak ellenére, hogy senkit nem szabad sajnálni hisz ennél lenézőbb dolog nincs, dehát miért nem gondoltak a sanyarúbb időkre is vagy arra, hogy semmi nem tart örökké főleg ebben a labilis országban mint a miénk. Mindegy is legalább lefogytak...remek és elmés megjegyzés tőlem. Nem csak Norbi és Réka képes csodákra. Sztárral szemben hohóóó már várom. Apropó, hó az élvezetes hó, ami valóban jót tesz annak, aki élvezetesen jól tud síelni, és nem vagánykodik vadállat módjára.
Nekem jó tanító mesterem volt, anno dacum jóóó pár évvel ezelőtt.
Más... Szállító bármelyik része nálam 10 pont! Igen, Bridget Jones után bár vicces az egymás után következés, szóval a Szállító a második kedvenc a listámon. Jó pali jó autóval amit jól is vezet. A "pali" szó használata Anyunál kiveri a biztosítékot pont a múlt héten kapott le a tíz körmömről azért, hogy ne "palizzak" mármint a szó használatra gondolt mire én annyit mondtam, hogy Anyu nem "palizok", dehát így hívják a füll-orr gégészt akihez járok. Dr Hajós Pálnak, akit csak a nevén igyekszem említeni. Amúgy való igaz én is utálom eme szó használatát mint, ahogy azt sem szeretem, ha valaki csúnyán beszél, jelentem én önszorgalmú vagyok és az idegen emberekre is rászólok finoman, ha rondán beszél valaki körülöttem.

 


 Címkék: 4
Értékelés: 4.02194 Hozzászólások: ()

BLOG LEÍRÁSA

MAGAMRÓL

ÜZENŐFAL

2011-03-27 22:54:45 Lövei Sándor Én szeretem a Györgyit.Nagyon aranyos csaj.Észre lehet venni hogy,érzékeny és okos.Csak olvasni kell a bejegyzéseit,nagyon tartalmas amit ir,és érezni lehet rajta az önzetlen őszinteséget.Kitartás Györgyi!Te nem csináltál semmi rosszat.SZERETÜNK NAGYON.

2011-03-27 15:13:14 ernő.w.ernő hajrá Györgyi .nem kell felvenni azokat a commenteket.sőt elsem kell olvasni azokat,irigységből sok bunkóság származik.szóval így tovább szerintem jó az út amelyiken haladsz még akkor is ha néha néha megdöcögsz rajta normális dolog emberek vagyunk tévedünk. csak azok az emberek nem tévednek akik nem csinálnak semmit!!!!! akik csak ahoz értnek hogy beszóljanak vagy még ahoz sem.SZÁNALMASAK VAGYTOK komolyan hagyjátok már békén ezt a szép lányt hogy végezze a dolgát és ha nem tudtok segíteni akkor inkább hallgassatok,mert úgy okosabbak maradtok. köszönöm szépen.

2011-03-25 15:56:42 jani07 Minek teszitek közzé a blogot, ha csak a lyotyók szólhatnak hozzá.

2011-03-25 15:54:19 jani07 Hozzá is lehet szólni.

2011-03-25 13:10:15 Bobkabz Kedves Györgyi!
Őszintén remélem, hogy mielőbb túljutsz életed ezen periódusán.
Kívánok neked hatalmas lelki erőt és a lehető legjobbakat.
Szeretettel üdvözöllek:-)

2011-03-22 11:06:16 Dóri Szia Györgyi!
Nagyon örülök hogy itthon vagy.Aggodtam érted.Apukád mikor beszélt Frizbiben az nagyon szívszorító volt.Remélem kipihented magad! Remélem meg tudjuk milyen döntést hozott a Magyar Bíróság mert amit a szennylapok írnak az hazugság!!! Sok erőt és kitartást kívánok!!!!

2011-03-17 08:40:59 don Szia drága csajsy!ha nehéz a boldugolásod zaklatnak kényelmetlen zavaro a közlekedés egyébb kellemetlenség stb szivesen állok a rendelkezésedre bármikor bárhol non stop !!szép napot don nemzetkőzi magántestör 06202992871

2011-03-16 21:15:29 Sanyi Kedves Györgyi,nagyon sok jót kivánok neked,mert megérdemled.És azt hogy,sok sikered legyen az életben,érdemes vagy rá.Szeretünk.

2011-03-16 21:12:23 Lövei Sándor Kedves Györgyi,tudd hogy,vannak akik nagyon szeretnek téged.

2011-03-16 21:07:55 Lövei Sándor Györgyi nagyon örülök hogy,itthon vagy,ez jó,és tudd nagyon aggódtunk érted.

2011-03-14 15:49:25 Adrika Szia!
Sokan nagyon vártunk haza és izgultunk érted!Alig várjuk, hogy bejelentkezz a fb profilodba.Hiányoztak a blogjaid amik sokunknak sokat segítettek.Ne törödj a rosszindulatú emberekkel!Az én környezetemben nem hallottam rosszat senkitől.Hajrá Györgyi!

2011-03-01 11:00:09 Eva Lucian kedves Keleti Gyorgyi nem kell mindenkinek a velemenyevel torodni mert az emberek inkabb bantani szeretnek valakit mint dicserni

2011-01-06 15:29:16 Keleti Györgyi Kedves Gigi!
A moderálás azt jelenti, hogy vulgáris tartalmú kommentek nem jelennek meg. A negatív hozzászólásokat is aktiváljuk. Olvasd vissza a régebbi kommenteket és akkor láthatod. A Családomat vulgáris módón szídó, szapuló vélemény nem kap jogosultságot. Ennyi történt eddig... Igyekszünk intelligens formátumban tartani a blog oldalakat.
Megértésedet köszönöm!

2011-01-06 09:28:36 Gigi112 A moderálás itt ugye azt jelenti,hogy csak a pozitív kommentek jelennek meg??Hát ez vagy te!

2010-12-21 21:53:25 feketemacska Szia Györgyi!
Ne akarj mindenkinek megfelelni,abba beleőrülsz!Nem sok blogot olvasok,de a Tiédet mindig!Boldog Karácsonyt Neked!Ne feledd:"A mérleg nyelve mindíg egyenlőben van".Mindenki megkapja amit érdemel,ki így,ki úgy..Üdvözöllek!

2010-12-06 23:35:12 Keleti Györgyi Kedves Pető Barnabásné!
A "mindig" szót rövid "i"-vel írjuk.
Köszönöm az értékes kommentet amit háromszor is elküldtél annak reményében, hátha sikerül bántó és megalázó szavaiddal minősíteni. A kommentek moderálva vannak!
Mindenkinek Boldog Mikulást!

2010-11-29 03:55:42 Keleti Györgyi Kedves haha!
Az adminomban olvastam a kommentedet! Válaszom! Rohadj meg!
Mindenkitől elnézést kérek a vulgáris szóhasználatért, de "haha" nick névre hallgató kommentelő kicsit elvetette a súlykot!

2010-11-29 03:45:59 keleti.gyorgyi Szia Ági!
A hajam színe most sötét eper. Ez a hivatalos neve a színnek! Színezve van nem festve, így hangulatomhoz, kedvemhez mérve tudom változtatni a színeket. Ajánlom Neked is!
Pusza

2010-10-04 15:16:02 Ági Györgyi! A Te hajad most sötétvörös vagy barna? A feketéről mi a véleményed? Tudom, hogy ez a kérdés most nem ide vág, csak kíváncsi vagyok.

2010-08-11 08:56:37 moncsi Györgyi,
élj úgy, ahogy Te szeretnél vagy ahogy sikerül. A jelenből hozd ki a legjobbat, tervezd a jövődet, a múlttal ne foglalkozz, mert annak már nincs eredménye.Ez a te életed és nem fontos mindenkinek megbocsátani, csak át kell nézni rajtuk, mintha üvegből lennének.
Üdv.
moncsi

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 3 meg 18 =:
HOZZÁSZÓLÁS:
© StoryOnline 2007