VÁLASSZ: -

2010-07-25 23:03:12

"Nem lányregény, ez az élet"

Nem célom a magánéletemet ecsetelni és nem azért mert megteszik azt helyettem mások...sajnos. Hanem mert az csak rám tartozik.

"Borzalmasan klassz dolog hősnek, önfeláldozónak lenni, talán menő is a mai világban és most nem csak magamra gondolok, hanem más és itt elnézést a kifejezésért, "hülyékre" is, de kifizetődő dolog a jövőre nézve? Nem állok senki elé, nem mondom a szemébe senkinek az érzéseimet a gondolataimat hisz megtettem már elégszer, legfőképpen azért nem teszem mert a lehetőségét sem szeretném megadni annak, hogy reflektálják vagy címlapon hozzák azokat. Mostanra jutottam el arra a szintre, hogy én mindenkit meghallgatok, aki megkér rá. A másik fő ok, hogy zárkózott és idegen közegben gátlásos ember vagyok, ha efféle dolgokról kell nyíltan és őszintén beszélni ami hozzáteszem egy jól működő „kapcsolatban” a legfontosabb dolog…őszintének lenni. Nem csak magunkkal, hanem a más emberekkel szemben is. Sokszor saját magunknak sincs bátorságunk beismerni dolgokat, érzéseket félve attól, hogy szembesülünk saját gyengeségünkkel vagy belső magányunkkal."

Amikor fiatal vagy, sokszor érzed, úgy semmi nem bánthat, mintha sebezhetetlen lennél! Az egész élet előtted áll, nagy terveid, álmaid vannak, amik mind megvalósításra várnak és egy percig nem gondolnád, hogy nem sikerülhetnek úgy, ahogy eltervezted azokat... mindent legyőzhetőnek érzel.
Nagy ötletek, tervek, hogy megtaláld a tökéletes párodat, aki kiegészít Téged... és társ mindenben, a minden napjaidban, talán egész életedben. De, ahogy öregszel rájössz, hogy ez nem is annyira könnyű hisz tökéletes nincs nem létezik, és menet közben jössz rá, hogy azok a tervek csak egyszerű tervek voltak. A vége felé amikor visszafelé nézel, ahelyett, hogy előre figyelnél, hinni akarsz benne, hogy megtetted a legtöbbet amit csak tudtál életed során!
Ahogy lassan felnövünk, öregszünk, tapasztalunk, megtanuljuk, hogy azaz ember akitől nem is várnánk okozza a legnagyobb csalódást, fájdalmat. Összetörik majd a szíved, talán több mint egyszer... és napról-napra nehezebb lesz. Te is összetöröd majd mások szívét, emlékezz majd, hogy neked milyen érzés volt! Harcolni fogsz a legjobb barátaidért vagy ellen... sőt, előfordulhat, hogy beléjük is szeretsz. Nem tudod eldönteni, hogy szerelemmel vagy csak egy nagyon erős vonzalommal ami talán egyenlő a szerelemmel? kötődsz. Talán azért nem tudnak sokan dönteni mert minden más lett, de legfőképpen Ti változtok meg ami most már tudom a korral jár, ahogy öregszünk egyre nehezebben visszük a bőrünket vásárra. Számomra is ijesztő ez a nagy változás, hogy mennyivel türelmesebb, kitartóbb és kedvesebb ember lettem. Minden reggel egy másik ember néz vissza Rád abból a fránya igazmondó tükörből, ahogy éppen összegyűrt a kispárnád vagy az álmod. Ez mindannyiunkkal így van hiába próbáljuk tagadni. Az új szerelmed vádolod majd régi hibái miatt és fordítva hisz cipeled a sérüléseket, sérelmeket. Sírsz majd, mert az idő túl gyorsan telik, és elveszítesz valakit, valakiket, akik közel álltak hozzád. Épp ezért készíts rengeteg fényképet és gyűjts emlékeket, nevess túl sokat hisz abból soha nem elég és szeress úgy, mintha sosem bántottak volna, mintha sosem szerettél volna még ennyire, mert minden 60 másodperc, amit szomorúan töltesz, az egy perc boldogság... amit már sosem kaphatsz vissza!

Megbocsájtod a megbocsájthatatlant, megpróbálsz pótolni nélkülözhetetlen embereket és elfeledni az „elfeledhetetleneket”. Sokszor cselekszel indulatból, okozol csalódást és csalódsz olyanokban akiktől sosem vártad volna. Ölelsz, hogy védelmet nyújts és nevetsz mikor már nem bírod tovább. Szerzel örök és igaz barátokat. Szeretsz és szerettek, de sokszor el is utasítottak, utasítanak. Előfordul olyan is, hogy szerettek, de Te nem tudtál viszont szeretni. Repkedtél a boldogságtól, habzsoltad a szerelmet, esküdtél örök hűséget mégsem sikerült, de volt, hogy teljes erővel mentél fejjel a falnak. Sírtál zenehallgatás, vagy fényképalbum lapozgatása közben és felhívtál valakit csak azért, hogy halljad a hangját. Néha elég volt egy mosoly, hogy szerelmes legyél. Sokszor érezted meghalsz a vágytól és féltél elveszíteni valakit, aki nagyon fontos volt számodra, a végén mégis elvesztetted, de túlélted, mint nagyon sok mindent! És még most is élsz! Az életet nem csak túlélni kell és senkinek sem ajánld, hogy ezt tegye. Élje, éljen mert élni jó!

Amíg a múlt sérelmeit nem tudod lezárni vagy feldolgozni addig jelened sincs, de a jövődet sem tudod élhetően építeni, hisz csak rágódsz, mérlegelsz. Hozunk hibás döntéseket, amik életünk bizonyos szakaszához tartozó érzéseinknek, megváltást okoznak vagy csak annak tűnnek. Elvakítanak és sokan mocskosul nagyot csalódnak mert hamis gyémánt volt. És persze lényeges dolog a megbocsájtás amit nagyon sok embernek még gyakorolni kell. Az egót, bármennyire is nehéz préselni kell, hogy önmagaddal is jóban legyél. Ne haragudj senkire hisz nincs miért. Haragoddal táplálod más emberek életét és valljuk be, ez nagy luxus lenne…

A harcba elszántan kell menni, az életet szenvedélyesen átölelni, emelt fővel veszíteni és merészen győzni, mert a világ a bátraké és az élet túl sokat ér ahhoz, hogy jelentéktelenné váljon. Mindig szembe kell menni a rosszal és nem csak tudni kell a jóról, hanem hinni is benne!Címkék: 1
Értékelés: 4.50698 Hozzászólások: ()

BLOG LEÍRÁSA

MAGAMRÓL

ÜZENŐFAL

2011-03-27 22:54:45 Lövei Sándor Én szeretem a Györgyit.Nagyon aranyos csaj.Észre lehet venni hogy,érzékeny és okos.Csak olvasni kell a bejegyzéseit,nagyon tartalmas amit ir,és érezni lehet rajta az önzetlen őszinteséget.Kitartás Györgyi!Te nem csináltál semmi rosszat.SZERETÜNK NAGYON.

2011-03-27 15:13:14 ernő.w.ernő hajrá Györgyi .nem kell felvenni azokat a commenteket.sőt elsem kell olvasni azokat,irigységből sok bunkóság származik.szóval így tovább szerintem jó az út amelyiken haladsz még akkor is ha néha néha megdöcögsz rajta normális dolog emberek vagyunk tévedünk. csak azok az emberek nem tévednek akik nem csinálnak semmit!!!!! akik csak ahoz értnek hogy beszóljanak vagy még ahoz sem.SZÁNALMASAK VAGYTOK komolyan hagyjátok már békén ezt a szép lányt hogy végezze a dolgát és ha nem tudtok segíteni akkor inkább hallgassatok,mert úgy okosabbak maradtok. köszönöm szépen.

2011-03-25 15:56:42 jani07 Minek teszitek közzé a blogot, ha csak a lyotyók szólhatnak hozzá.

2011-03-25 15:54:19 jani07 Hozzá is lehet szólni.

2011-03-25 13:10:15 Bobkabz Kedves Györgyi!
Őszintén remélem, hogy mielőbb túljutsz életed ezen periódusán.
Kívánok neked hatalmas lelki erőt és a lehető legjobbakat.
Szeretettel üdvözöllek:-)

2011-03-22 11:06:16 Dóri Szia Györgyi!
Nagyon örülök hogy itthon vagy.Aggodtam érted.Apukád mikor beszélt Frizbiben az nagyon szívszorító volt.Remélem kipihented magad! Remélem meg tudjuk milyen döntést hozott a Magyar Bíróság mert amit a szennylapok írnak az hazugság!!! Sok erőt és kitartást kívánok!!!!

2011-03-17 08:40:59 don Szia drága csajsy!ha nehéz a boldugolásod zaklatnak kényelmetlen zavaro a közlekedés egyébb kellemetlenség stb szivesen állok a rendelkezésedre bármikor bárhol non stop !!szép napot don nemzetkőzi magántestör 06202992871

2011-03-16 21:15:29 Sanyi Kedves Györgyi,nagyon sok jót kivánok neked,mert megérdemled.És azt hogy,sok sikered legyen az életben,érdemes vagy rá.Szeretünk.

2011-03-16 21:12:23 Lövei Sándor Kedves Györgyi,tudd hogy,vannak akik nagyon szeretnek téged.

2011-03-16 21:07:55 Lövei Sándor Györgyi nagyon örülök hogy,itthon vagy,ez jó,és tudd nagyon aggódtunk érted.

2011-03-14 15:49:25 Adrika Szia!
Sokan nagyon vártunk haza és izgultunk érted!Alig várjuk, hogy bejelentkezz a fb profilodba.Hiányoztak a blogjaid amik sokunknak sokat segítettek.Ne törödj a rosszindulatú emberekkel!Az én környezetemben nem hallottam rosszat senkitől.Hajrá Györgyi!

2011-03-01 11:00:09 Eva Lucian kedves Keleti Gyorgyi nem kell mindenkinek a velemenyevel torodni mert az emberek inkabb bantani szeretnek valakit mint dicserni

2011-01-06 15:29:16 Keleti Györgyi Kedves Gigi!
A moderálás azt jelenti, hogy vulgáris tartalmú kommentek nem jelennek meg. A negatív hozzászólásokat is aktiváljuk. Olvasd vissza a régebbi kommenteket és akkor láthatod. A Családomat vulgáris módón szídó, szapuló vélemény nem kap jogosultságot. Ennyi történt eddig... Igyekszünk intelligens formátumban tartani a blog oldalakat.
Megértésedet köszönöm!

2011-01-06 09:28:36 Gigi112 A moderálás itt ugye azt jelenti,hogy csak a pozitív kommentek jelennek meg??Hát ez vagy te!

2010-12-21 21:53:25 feketemacska Szia Györgyi!
Ne akarj mindenkinek megfelelni,abba beleőrülsz!Nem sok blogot olvasok,de a Tiédet mindig!Boldog Karácsonyt Neked!Ne feledd:"A mérleg nyelve mindíg egyenlőben van".Mindenki megkapja amit érdemel,ki így,ki úgy..Üdvözöllek!

2010-12-06 23:35:12 Keleti Györgyi Kedves Pető Barnabásné!
A "mindig" szót rövid "i"-vel írjuk.
Köszönöm az értékes kommentet amit háromszor is elküldtél annak reményében, hátha sikerül bántó és megalázó szavaiddal minősíteni. A kommentek moderálva vannak!
Mindenkinek Boldog Mikulást!

2010-11-29 03:55:42 Keleti Györgyi Kedves haha!
Az adminomban olvastam a kommentedet! Válaszom! Rohadj meg!
Mindenkitől elnézést kérek a vulgáris szóhasználatért, de "haha" nick névre hallgató kommentelő kicsit elvetette a súlykot!

2010-11-29 03:45:59 keleti.gyorgyi Szia Ági!
A hajam színe most sötét eper. Ez a hivatalos neve a színnek! Színezve van nem festve, így hangulatomhoz, kedvemhez mérve tudom változtatni a színeket. Ajánlom Neked is!
Pusza

2010-10-04 15:16:02 Ági Györgyi! A Te hajad most sötétvörös vagy barna? A feketéről mi a véleményed? Tudom, hogy ez a kérdés most nem ide vág, csak kíváncsi vagyok.

2010-08-11 08:56:37 moncsi Györgyi,
élj úgy, ahogy Te szeretnél vagy ahogy sikerül. A jelenből hozd ki a legjobbat, tervezd a jövődet, a múlttal ne foglalkozz, mert annak már nincs eredménye.Ez a te életed és nem fontos mindenkinek megbocsátani, csak át kell nézni rajtuk, mintha üvegből lennének.
Üdv.
moncsi

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 8 meg 6 =:
HOZZÁSZÓLÁS:
© StoryOnline 2007