VÁLASSZ: -

2010-11-29 05:20:13

Vigyázz a Madárra... kérlek...

Rúzsa Magdi a napokban ünnepelte a születésnapját. Boldog Születésnapot még egyszer Magdi!

 

Ember, a világ a két kezedtől sír. Egyikkel a kerted ásod, másikkal a sírt.
A másik, tudod bőven várhat Rád, építsd a kerted hát tovább, s közben a mindent jól vigyázd!

Vigyázz a madárra, ha kertedbe repül.
Őrizd meg a csendet, s el se menekül.
Bajban a világ, ha egyszer újra messze száll.
Vigyázz a madárra, ha válladra repül, amerre az élet, arra menekül!

Bajban a világ, ha egyszer újra messze száll.

Ember, a világból csak a sajátod érdekel.
A szükség határát oh, ritkán hagytad el.
Azon túl szintén van világ, gondolhatod, ott gondolnak Rád!
S, értük a mindent jól vigyázd!

 Címkék: 3
Értékelés: 2.87930 Hozzászólások: ()
2010-11-19 02:31:12

El merem mondani...

Köszönöm Oláh Ibolyának… , hogy „El merem mondani”

 

Te Baby! Te Baby! Te Baby! Jár nekünk a boldogság! Baby! Te Baby! Te Baby! (Hát) rúzsozd ki a szád!
Mit ér egy nő, mondd?! Áldozat a léte.
Miért a férfi kényszeríti térdre?
S mit ér egy férfi, (ha) nélkülünk senki?
Elég volt, Baby az elnyomásból ennyi!
Kevés vagy, Ádám! Nálam van az alma.
Mit ér a kígyód, (ha) nulla a hatalma?!
Ma éjjel végre győzni fog a nőnem.
Beléphet bárki a party-ra csak ők nem.
RÉG EZT A KÖNNYED ÉRZÉST VÁROD!
TUDOM, HOGY VISSZATART A FÉK, HOGY ELHAGY A PÁROD.
TUDOM, HOGY VISSZAFOG A LUBADUBA-LABADABA JAJ ISTENEM SOK A RIZSA!
Bárhol élsz, ott te csak egy nő vagy.
Bármit kérsz, az ára az túl nagy.
Okosnak, szépnek, szajhának kell lenni.
Elég volt, Baby az elnyomásból ennyi!
Tudom, hogy visszafog a társadalmi morál.
Elég, egy görbe est, a város máris subi-dumál.
Nekik meg bármit szabad, kis etye-petye.
Viszont egy rendes nőnek otthon van a helye!
Szééép!
Élj csak így, ha neked ez jó! Viszont az én szerelmem nem eladó!
A Nő az Nő, és így az egál, ami egy hímnek, az nekem is jár.
Hát táncolj, tombolj ruhát kigombolj!
Táncolj, ameddig úgy jó! Táncolj, tombolj!
Magadra gondolj! Táncolj! Egy nő nem eladó!

 

RÉG EZT A KÖNNYED ÉRZÉST VÁROD!

TUDOM, HOGY VISSZATART A FÉK, HOGY ELHAGY A PÁROD.
TUDOM, HOGY VISSZAFOG A LUBADUBA-LABADABA JAJ ISTENEM SOK A RIZSA!

 Címkék: 0
Értékelés: 4.61019 Hozzászólások: ()
2010-11-17 03:46:24

...18 éven át szőkének lenni?

Először is... Bulvármédiás! Lakatos Levente egy nagyon fontos ember az életemben. Sikeres, fiatal és "Barbibébi" a könyv ami mindent visz... 

A kamut sokkal nehezebb kiszúrni mint gondoltam. Kemény tanuló pénz. Segítség kell a selejtezéshez még hozzá profi segítség… Szex és NewYork, megunhatatlan…

Az első házasságom jól indult, azt hittem. Aztán a másodikról azt gondoltam, hogy Ő az igazi, de tévedtem, de mekkorát. Aztán…aztán, de engem még mindig egy dolog éltet… hát ez most titok.

Szeretem a varázs szavakat…mint például gardrób, vagy… hát most nem jut eszembe más.

Létezik normális párkapcsolat ahol minden flottul és gördülékenyen működik?… nem, nincs. Csak olyan „elvette az eszét a szerelem”, pedig okos nő! Na nem szeretnék ebbe a kategóriába tartozni és már nem is fogok, de vágyok egy bazi nagy gardróbra ahova elpakolhatom az összes ruhámat mint Carrie Bradshaw. Szeretnék Carrie Bradshaw lenni… szokásos nyálas, letérdelős lánykérés egy hangos és szégyenlős, de boldog igennel, de előtte egy pár perces kislányos gondolkodás. Hisz lehetsz stílusos minden korban. Magamra sem ismerek úgy megváltoztam, türelem, megfontoltság és szőke haj undor, hogyan is tudtam 18 éven át szőkének lenni?

Híres emberek szerelmes kötetei…

Drága Györgyim! Hercegnőm! Kedvesem! Tündérem! Ugye ezek nem csak jó dumák és létezik az „örökké a Tiéd, örökké az enyém, örökké a miénk”? Picit gyanús, hogy nem, de hát mint tudjuk a remény hal meg utoljára! És, ha az is meghal? Ezen most ne gondolkozzunk! Csacska és kusza gondolatok és a „mi lesz holnap” kérdése. Jön? Nem jön? Ír? Nem fog írni? Ma fogadalmat tettem, hogy „megálljt” parancsolok az érzéseimnek. Bár lázadozik  a szívem és egyik órában ezt gondolom, a másikban mást…totál absztrakt. Miért válik döntésképtelenné az ember amikor megkapja azt amire talán egész életében vágyott, vágyott volna... Tudom, hogy az elveim ellen cselekszem és talán egy olyan valakire vagy valamire várok aki talán a világ legbeszaribb embere… lose controll.

Nem bírom a konfliktus helyzeteket és kezelni sem tudom őket, de nem is szeretném. Az én életemben nincs helye vitáknak és veszekedéseknek… már! Normális emberek, hétköznapi életét szeretem, szeretném élni. Kedves és örömteli tekintetek vagy bánatosak, ha éppen úgy adódik, de mindent tudjunk megbeszélni és működjön minden a „jóban-rosszban” elve alapján. Ne egy egyszerű szilveszteri fogadalom legyen a hűség, hisz mint tudjuk a fogadalmak arra valók, hogy megszegjük őket. Elegem van az ígéretekből mert azokkal már tele a padlás, is. Csak a tetteknek és a kézzel fogható dolgokban hiszek. Nem háborúzok húszonéves kamaszokkal, nem sűlyedek azok hisztis színtjére. Nem teszem magam ez álltal vállalhatatlan nővé, mert bár a lelkem mélyén kislány maradtam,

Nő vagyok akinek önálló és építő gondolatai vannak, néha… Erősebb vagyok sok dolog miatt is! Bibibi...

Villog a kurzor és várja, hogy folytassam az írást… hmmm

Hogyis írhatnám le azt ami most a fejemben van úgy, hogy senkit ne bántsak meg! De miért is írnám hisz egyszer már megtettem, hogy akit nem lehet megmenteni azt hagyni kell. Talán el is kell felejteni? Foglalkozzon vele más.

Tudom giccsesen hangzik, de keresem a nagy Őt…? Azt hiszem ez valamiféle új időszámítás az életemben. Elegem van a „bocsáss meg” bajnokokból, de ebből a mondatból is.

Love. Love… Love. Love… pont és jó vagy folyamatos kérdőjelek…

Ülök a nappaliban. Töprengek, pár nap és 36 éves leszek. Fejem fölött a falon egy Madonna festmény lóg amit még Áfonya barátnőmtől kaptam. Ő festette.

Töprengek… ma is szembesültem a Szüleim irígylésre méltó házasságával. Nevetgélnek, csipkelődnek és 40 éve jól megvannak. Ő és Ő.

 

Nem kellenek nagy dolgok csak barátok, akikkel jól érzed Magad és akikre számíthatsz. 

És az öreg cseresznye nem vén csoroszlya, mert a "36" az új őrület!

Éljen Magamra és a következő 36-ra. Mert a szerelem az egyetlen márka ami nem megy ki a divatból...

 Címkék: 0
Értékelés: 4.09091 Hozzászólások: ()
2010-11-05 15:16:35

Nem vagyok csoroszlya...

"Régebben mindenki számára egy nyitott könyv volt az életem, de miután bezártam a könyvet, Ők már csak a borítót fürkészhették. Zárd be azt a könyvet..."

Talán megszegek egy két szabályt, de a végére megértitek miért teszem. A múlt hétvégén rákényszerítettem magam, hogy egyedül legyek. Írnom kellett és átgondolni számomra fontosnak vélt vagy hitt dolgokat. Személyek ki-, és mi létét az életemben és nem csak a barátokról van szó, hanem számomra "koloncnak" nevezett álbarátságokról. Persze minden koncentrációmat bevetve is akadtak dolgok, amik minden erőfeszítésem ellenére elterelték a figyelmemet. Parázs és pőre viták olyan emberekkel akikbe kár az energia. Már ezt is tudom. Köszönöm Neked Lakatos Levente!

...S.O.S szerelem, Szex és NewYork ami a DVD lejátszóban 4szer pörgött le egymás után. Mert kell, hogy a több éve tartó viharos barátságok, és a szűnni nem akaró érzelmi kapcsok, amit persze csak pár ember iránt érzek, ébresztett rá arra... pedig most tényleg jó, deee mégis marad valami! Valami üresség?! Az örökre a Tiéd, örökre az enyém, örökre a miénk? Nos ezek a kapcsolatok nem szerelmi kapcsolatok és soha nem is lesznek azok. Pár hét és betöltöm a 36. életévemet.

Szóval igen. Azt hiszem dörzsölt lettem és tapasztalt, talán túlságosan is. Mégis kislány maradtam... hál' Istennek! A biztonságot pár ember jelenti az életemben, persze beleértve a Szüleimet is. Azt a fajta "otthon" érzést amit akkor érzek amikor mellettem vannak, szóval az pótolhatatlan. Persze én is teszek kamaszlányos fogadalmakat, hogy így... meg úgy, de mindig hagyom, hogy elcsábítson az a fura érzés amit csak akkor érzek amikor ezek az emberek hozzám érnek és akkor már mindegy... Ki tud egy őszintén mosolygó Anyukának ellen állni! 36 év nagyon sok idő, de 10 is és 20 év is. Mégis mindig ott vannak mint egy pajzs, egy védelmét körém fonó jótevő, valami féle Őrangyalok Ők. Akikhez elszakíthatatlanul kötődöm,  ragaszkodom foggal-körömmel. Örök bútor darabok az életemben. Akkor is, ha napokig nem beszélek velük, valahogy mindig itt vannak mellettem, velem.

Ez nem szerelem hisz a Szüleibe nem szerelmes az ember. Ez több annál. A szerelem köd, az gyilkol, az vakká tesz és eltorzítja a valóságot. Mindent széppé tesz azt is ami valójában riasztó lehet. A görbét kiegyenesíti, a fakót színessé varázsolja. A ködben az ember nem lát rendesen. Félre állsz mert a vezetés sem megy csak, ha szép és tiszta az idő. A ködben nem haladsz előre csak vársz, hogy múljon... Közben egy helyben állsz, toporogsz.

Ez most mi? Blog?

Ezeket az embereket sokkal jobban szeretem annál, hogy elveszítsem Őket. Sokkal jobban kötődöm Hozzájuk, mintha szerelmes lennék mert a hosszú évek alatt megismertem Őket. Nem kell mindent elhinni a firkászoknak! Sokkal többet ér alvás közben, egy éjszakán át az összegabajodó lábak lehetetlen játéka, mint bármily' értékes autó.

Igen! Olyan hírtelen tud megtörténni. Az élet amit addig ismertünk, képes új fordulatot venni egy szempillantás alatt. Különös barátságok szöknek szárba, fontos karrierek vetetnek sutba. Egy rég elvesztettnek hitt remény éledhet újjá, mégis legyünk hálásak minden fordulatért amit az élet hoz elénk mert túl hamar eljön a nap ahonnan már nincs több fordulat. Egyre gyakrabban érzem, tele a „tököm” a vilaggál. A sztrádán mindenki velem szemben jön. Akkor is mosolyognom kell, ha vérzik a szívem. Bologatnom kell a békesség végett. Ha nem én csinálom, akkor nincs megcsinálva. Összességében mindenkinek a töketlenségét viseljem el! Ha az élet egy torta lenne, most a legálján egy rideg fémtálca lennék! Próbálok optimista lenni, határozotnak tűnni, de ez egyre nehezebb, fárasztóbb!

Azt hiszem mindent kipróbáltam, aztán persze mindig meglepődöm. Határozott értékítéletem lett, van. Tudom mi, vagy ki áll az első helyen és félre a logikával... sznobnak lenni jó, de a földön ülni a nappali közepén és közben maszatosan pizzát majszolni sznobon is lehet. Mert vallom, hogy voltak olyan élethelyzetek..., hogy akkor ott jó pár évvel ezelőtt, kellett az a brill köves gyűrű, hogy elmondhassam az életemnek volt pár rendkívül különleges napja. Kellett, hogy „vétsek” és önmegvalósítsak, hogy megtanuljam és érezzem az emberi értékek fontosságát. Hogy el kellett veszítenem embereket, hogy rájöjjek fontosak az életemnek. Hogy lássam, néha a barátnak hitt kapcsolat sokkal többet ér a gondoltnál. De ehhez meg kellett öregednem és tapasztalnom, hogy az élet lehet keserű és édes is. Már tudom, a jóból tényleg keveset adnak! Becsüld meg! Én ezt a keveset örzöm, védem addig amíg élek.

És, ha az élet ad még hozzá, akkor azt megköszönöm és óvom. Nagyon kevés dolog fontos a többit intézze el más. Én már megjártam a poklok poklát mégis itt vagyok.

Öri barid a Te angyalod... aki nem vén csoroszlya!  Címkék: 2
Értékelés: 4.01177 Hozzászólások: ()

BLOG LEÍRÁSA

MAGAMRÓL

ÜZENŐFAL

2011-03-27 22:54:45 Lövei Sándor Én szeretem a Györgyit.Nagyon aranyos csaj.Észre lehet venni hogy,érzékeny és okos.Csak olvasni kell a bejegyzéseit,nagyon tartalmas amit ir,és érezni lehet rajta az önzetlen őszinteséget.Kitartás Györgyi!Te nem csináltál semmi rosszat.SZERETÜNK NAGYON.

2011-03-27 15:13:14 ernő.w.ernő hajrá Györgyi .nem kell felvenni azokat a commenteket.sőt elsem kell olvasni azokat,irigységből sok bunkóság származik.szóval így tovább szerintem jó az út amelyiken haladsz még akkor is ha néha néha megdöcögsz rajta normális dolog emberek vagyunk tévedünk. csak azok az emberek nem tévednek akik nem csinálnak semmit!!!!! akik csak ahoz értnek hogy beszóljanak vagy még ahoz sem.SZÁNALMASAK VAGYTOK komolyan hagyjátok már békén ezt a szép lányt hogy végezze a dolgát és ha nem tudtok segíteni akkor inkább hallgassatok,mert úgy okosabbak maradtok. köszönöm szépen.

2011-03-25 15:56:42 jani07 Minek teszitek közzé a blogot, ha csak a lyotyók szólhatnak hozzá.

2011-03-25 15:54:19 jani07 Hozzá is lehet szólni.

2011-03-25 13:10:15 Bobkabz Kedves Györgyi!
Őszintén remélem, hogy mielőbb túljutsz életed ezen periódusán.
Kívánok neked hatalmas lelki erőt és a lehető legjobbakat.
Szeretettel üdvözöllek:-)

2011-03-22 11:06:16 Dóri Szia Györgyi!
Nagyon örülök hogy itthon vagy.Aggodtam érted.Apukád mikor beszélt Frizbiben az nagyon szívszorító volt.Remélem kipihented magad! Remélem meg tudjuk milyen döntést hozott a Magyar Bíróság mert amit a szennylapok írnak az hazugság!!! Sok erőt és kitartást kívánok!!!!

2011-03-17 08:40:59 don Szia drága csajsy!ha nehéz a boldugolásod zaklatnak kényelmetlen zavaro a közlekedés egyébb kellemetlenség stb szivesen állok a rendelkezésedre bármikor bárhol non stop !!szép napot don nemzetkőzi magántestör 06202992871

2011-03-16 21:15:29 Sanyi Kedves Györgyi,nagyon sok jót kivánok neked,mert megérdemled.És azt hogy,sok sikered legyen az életben,érdemes vagy rá.Szeretünk.

2011-03-16 21:12:23 Lövei Sándor Kedves Györgyi,tudd hogy,vannak akik nagyon szeretnek téged.

2011-03-16 21:07:55 Lövei Sándor Györgyi nagyon örülök hogy,itthon vagy,ez jó,és tudd nagyon aggódtunk érted.

2011-03-14 15:49:25 Adrika Szia!
Sokan nagyon vártunk haza és izgultunk érted!Alig várjuk, hogy bejelentkezz a fb profilodba.Hiányoztak a blogjaid amik sokunknak sokat segítettek.Ne törödj a rosszindulatú emberekkel!Az én környezetemben nem hallottam rosszat senkitől.Hajrá Györgyi!

2011-03-01 11:00:09 Eva Lucian kedves Keleti Gyorgyi nem kell mindenkinek a velemenyevel torodni mert az emberek inkabb bantani szeretnek valakit mint dicserni

2011-01-06 15:29:16 Keleti Györgyi Kedves Gigi!
A moderálás azt jelenti, hogy vulgáris tartalmú kommentek nem jelennek meg. A negatív hozzászólásokat is aktiváljuk. Olvasd vissza a régebbi kommenteket és akkor láthatod. A Családomat vulgáris módón szídó, szapuló vélemény nem kap jogosultságot. Ennyi történt eddig... Igyekszünk intelligens formátumban tartani a blog oldalakat.
Megértésedet köszönöm!

2011-01-06 09:28:36 Gigi112 A moderálás itt ugye azt jelenti,hogy csak a pozitív kommentek jelennek meg??Hát ez vagy te!

2010-12-21 21:53:25 feketemacska Szia Györgyi!
Ne akarj mindenkinek megfelelni,abba beleőrülsz!Nem sok blogot olvasok,de a Tiédet mindig!Boldog Karácsonyt Neked!Ne feledd:"A mérleg nyelve mindíg egyenlőben van".Mindenki megkapja amit érdemel,ki így,ki úgy..Üdvözöllek!

2010-12-06 23:35:12 Keleti Györgyi Kedves Pető Barnabásné!
A "mindig" szót rövid "i"-vel írjuk.
Köszönöm az értékes kommentet amit háromszor is elküldtél annak reményében, hátha sikerül bántó és megalázó szavaiddal minősíteni. A kommentek moderálva vannak!
Mindenkinek Boldog Mikulást!

2010-11-29 03:55:42 Keleti Györgyi Kedves haha!
Az adminomban olvastam a kommentedet! Válaszom! Rohadj meg!
Mindenkitől elnézést kérek a vulgáris szóhasználatért, de "haha" nick névre hallgató kommentelő kicsit elvetette a súlykot!

2010-11-29 03:45:59 keleti.gyorgyi Szia Ági!
A hajam színe most sötét eper. Ez a hivatalos neve a színnek! Színezve van nem festve, így hangulatomhoz, kedvemhez mérve tudom változtatni a színeket. Ajánlom Neked is!
Pusza

2010-10-04 15:16:02 Ági Györgyi! A Te hajad most sötétvörös vagy barna? A feketéről mi a véleményed? Tudom, hogy ez a kérdés most nem ide vág, csak kíváncsi vagyok.

2010-08-11 08:56:37 moncsi Györgyi,
élj úgy, ahogy Te szeretnél vagy ahogy sikerül. A jelenből hozd ki a legjobbat, tervezd a jövődet, a múlttal ne foglalkozz, mert annak már nincs eredménye.Ez a te életed és nem fontos mindenkinek megbocsátani, csak át kell nézni rajtuk, mintha üvegből lennének.
Üdv.
moncsi

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 15 meg 11 =:
HOZZÁSZÓLÁS:
© StoryOnline 2007