VÁLASSZ: -

2011-01-06 03:01:20

Az Igazinak hitt Igaziról

Írni akkor szükséges amikor úgy érzed olyan mondani valód van, amivel segítesz vagy adni tudsz valamit. És, ha az írásoddal csak egy emberen segítettél a több ezerből, már megérte. Ez a siker. 

Gondolkoztál már azon, hogy honnan indul a siker? Ha lekellene rajzolnod a sikert egy grafikon segítségével, Te honnan indítanád a vonalat? A tojásból kikelt fióka még nem tud repülni. A Szülei táplálják különben éhen halna. Ahhoz, hogy repülni tudjon, erősödnie kell. Majd amikor eljött az idő, hogy megtanuljon repülni, ami elsőre, de talán másodjára sem sikerül, kiesik a fészekből és a földről próbálkozik felszállni. A gyengébb fiókák elpusztulnak az erősebbek túlélik az esést és megtanulnak repülni. Ki így, ki úgy, de repülnek. Innen indul a siker és talán ez válasz arra is, hogy miért nem leszünk mindannyian sikeresek. Illetve egyformán sikeres emberek. A maga életében mindenki sikeres. A házmester a saját kis lakóközösségében, a sarki közértes az utcájában, egy előadó művész a hazájában... Mindannyian sikeresek vagyunk, ki család Anya, Apa, Szülőként. Ki az iskolában mert jó tanuló vagy mert a lányok kedvence vagy mert a suli legjobb kosarasa. Látod Laurám ezért kell tanulni és hajtalak akkor is a suliba, amikor nincs kedved menni. 

Sokszor mélázok, merengek és azon tűnődöm, hogy tudtam túlélni élethelyzeteket. Végig nézni fájdalmas történéseket és végig csinálni olyan dolgokat, amibe talán más beledöglött volna, ha az Ő életével történnek mindezek. Talán erős vagyok vagy ekkora élni akarási ösztön van bennem? Előttem lebeg Édesapa végtelen és fogyni nem akaró kitartása es büszke léte. Talán erőt ad, hogy olyan emberek között nőttem fel akik nagy dolgokat tettek le az élet asztalára és oldottak meg megoldhatatlan gondokat, problémákat... Mire "megöregszünk" jó ember ismerőkké válhatunk. Főleg, ha életünk nagy részét nem íngerszegény környezetben töltöttük. Annyi féle ember típus van és mindenki a saját élete szerint "osztályozza" Őket. Így alakul ki a Barát, a haver, az ismerős, a Bizalmas, a Társ, a gyerekkori jó Barát, az aki mindent tud Rólad, az akivel tudod, hogy nem szabad szóba állnod, az akire tudod nem számíthatsz, az aki becsapott, az aki kihasznált. Vagy mindezeknek az ellentéte. Sok fiókba rakod el azt a több száz vagy akár ezer embert akivel életed során találkozol, akik közül csak egy az Igazi. Van aki fiatalon találkozik az Igazival, de van aki több, csalódásnak hitt nem sikerült kapcsolatnak vélt "valami" után kapja meg az élettől az Igazit. Persze a kezdet kezdetén azt gondolod mindenkiről, hogy Ő az Igazi aztán, ahogy telnek a hetek, hónapok rájössz nem Ő az. Csalódásként éled meg az elpazaroltnak gondolt hónapokat, éveket... Mert nem akkor simogat meg amikor az érintésére vágysz, nem akkor bújik Hozzád amikor a védelmére lenne szükséged és a kezét sem akkor nyújtja amikor segiteni kell. 

Tudom fontos az érintés. Az ölelés, érezni Őt. Az erőt, biztonságot amit csak Ő adhat Neked. Az arcának símogatása olyan gyengéden, ahogy csak Őt tudod így... Ránézel és azt a csillogást látod a szemében ami csak akkor csillog így, ha egymásra néztek. Érezni a szívdobogást amikor tudod hozzád jön. Remegve készülödsz mert tudod, tetszeni szeretnél neki, mert Ő az Igazi. Akinek illatát akkor is érzed, ha több száz kilóméterre van Tőled, mert bőrének olyan illata van amilyen soha senkinek nem volt. Akitől, ha üzenetet kapsz még a telefonodat is mosolyogni látod. Aki, ha hív akkor is jó kedved lesz, ha valamiért szomorkodtál. Aki, ha jó kedved van Veled örül, ha szomorú vagy megvígasztal. Akivel a bundáskenyér is ünnepi lakoma. És, ha mindez meg van akkor még mindig történhet valami, ami miatt elveszítheted az Igazit mert nem biztos, hogy neki Te vagy az Igazi. Vagy dönthet az élet úgy, hogy elveszi Tőled az Igazit. Ezért becsülj meg minden percet, másodpercet amit az Igazinak vélt "valakivel" tölthetsz. 

Ha csak egy másodpercig is boldog lehettem már megérte... abból nekem kevés jutott, de azokat a másodperceket megbecsülöm és örökre emlékezni fogok rájuk!


A Barátokról sem feletkezz meg soha hisz Ők azok, akikre számíthatsz jóban, rosszban. Ne bízz az élet furcsa fordulataiban, ne legyél naív és ne hidd, hogy mindenki Barát aki annak mondja magát..., dehogy. A Barát majdnem ugyan az mint az Igazi. Ölel, megsimogat, ha látja arra van szükséged. Egymás vállán pityeregtek, ha úgy adódik vagy együtt örültök egymás sikerének. A Barát soha nem hagy cserben... hisz kapcsolatok, Igazinak hitt "Igaziak" jönnek mennek az életünkben, de a Barát örök. Irígység és féltékenység mentes, őszinte viszony. 

Idézetek a facebook post-jaimból Mindenkinek:

"Soha nem adom újra! Soha nem veheti el senki! Soha többet nem fogok hinni senkiben! Soha többet nem törhet össze semmi! Soha többet nem mutatom meg a szárnyaimat senkinek, aki nem méltó rá! Pedig volt aki repült is vele! Csak engem lelöktek maguk mellől! Most már tudom, hogy a SOHA szó nem létezik!" 

"Ne forgass filmet a Mesekönyvből, mert az csak addig "mese" amíg életed "hőseit" Te magad képzeled el... És bár felnőttek vagyunk, de mesékre nekünk is szükségünk van... egy ölelés a "Jótól" vagy egy csók a "Hercegtől..."

http://www.youtube.com/watch?v=-zFf7004uVs
Címkék: 1
Értékelés: 4.12500 Hozzászólások: ()

BLOG LEÍRÁSA

MAGAMRÓL

ÜZENŐFAL

2011-03-27 22:54:45 Lövei Sándor Én szeretem a Györgyit.Nagyon aranyos csaj.Észre lehet venni hogy,érzékeny és okos.Csak olvasni kell a bejegyzéseit,nagyon tartalmas amit ir,és érezni lehet rajta az önzetlen őszinteséget.Kitartás Györgyi!Te nem csináltál semmi rosszat.SZERETÜNK NAGYON.

2011-03-27 15:13:14 ernő.w.ernő hajrá Györgyi .nem kell felvenni azokat a commenteket.sőt elsem kell olvasni azokat,irigységből sok bunkóság származik.szóval így tovább szerintem jó az út amelyiken haladsz még akkor is ha néha néha megdöcögsz rajta normális dolog emberek vagyunk tévedünk. csak azok az emberek nem tévednek akik nem csinálnak semmit!!!!! akik csak ahoz értnek hogy beszóljanak vagy még ahoz sem.SZÁNALMASAK VAGYTOK komolyan hagyjátok már békén ezt a szép lányt hogy végezze a dolgát és ha nem tudtok segíteni akkor inkább hallgassatok,mert úgy okosabbak maradtok. köszönöm szépen.

2011-03-25 15:56:42 jani07 Minek teszitek közzé a blogot, ha csak a lyotyók szólhatnak hozzá.

2011-03-25 15:54:19 jani07 Hozzá is lehet szólni.

2011-03-25 13:10:15 Bobkabz Kedves Györgyi!
Őszintén remélem, hogy mielőbb túljutsz életed ezen periódusán.
Kívánok neked hatalmas lelki erőt és a lehető legjobbakat.
Szeretettel üdvözöllek:-)

2011-03-22 11:06:16 Dóri Szia Györgyi!
Nagyon örülök hogy itthon vagy.Aggodtam érted.Apukád mikor beszélt Frizbiben az nagyon szívszorító volt.Remélem kipihented magad! Remélem meg tudjuk milyen döntést hozott a Magyar Bíróság mert amit a szennylapok írnak az hazugság!!! Sok erőt és kitartást kívánok!!!!

2011-03-17 08:40:59 don Szia drága csajsy!ha nehéz a boldugolásod zaklatnak kényelmetlen zavaro a közlekedés egyébb kellemetlenség stb szivesen állok a rendelkezésedre bármikor bárhol non stop !!szép napot don nemzetkőzi magántestör 06202992871

2011-03-16 21:15:29 Sanyi Kedves Györgyi,nagyon sok jót kivánok neked,mert megérdemled.És azt hogy,sok sikered legyen az életben,érdemes vagy rá.Szeretünk.

2011-03-16 21:12:23 Lövei Sándor Kedves Györgyi,tudd hogy,vannak akik nagyon szeretnek téged.

2011-03-16 21:07:55 Lövei Sándor Györgyi nagyon örülök hogy,itthon vagy,ez jó,és tudd nagyon aggódtunk érted.

2011-03-14 15:49:25 Adrika Szia!
Sokan nagyon vártunk haza és izgultunk érted!Alig várjuk, hogy bejelentkezz a fb profilodba.Hiányoztak a blogjaid amik sokunknak sokat segítettek.Ne törödj a rosszindulatú emberekkel!Az én környezetemben nem hallottam rosszat senkitől.Hajrá Györgyi!

2011-03-01 11:00:09 Eva Lucian kedves Keleti Gyorgyi nem kell mindenkinek a velemenyevel torodni mert az emberek inkabb bantani szeretnek valakit mint dicserni

2011-01-06 15:29:16 Keleti Györgyi Kedves Gigi!
A moderálás azt jelenti, hogy vulgáris tartalmú kommentek nem jelennek meg. A negatív hozzászólásokat is aktiváljuk. Olvasd vissza a régebbi kommenteket és akkor láthatod. A Családomat vulgáris módón szídó, szapuló vélemény nem kap jogosultságot. Ennyi történt eddig... Igyekszünk intelligens formátumban tartani a blog oldalakat.
Megértésedet köszönöm!

2011-01-06 09:28:36 Gigi112 A moderálás itt ugye azt jelenti,hogy csak a pozitív kommentek jelennek meg??Hát ez vagy te!

2010-12-21 21:53:25 feketemacska Szia Györgyi!
Ne akarj mindenkinek megfelelni,abba beleőrülsz!Nem sok blogot olvasok,de a Tiédet mindig!Boldog Karácsonyt Neked!Ne feledd:"A mérleg nyelve mindíg egyenlőben van".Mindenki megkapja amit érdemel,ki így,ki úgy..Üdvözöllek!

2010-12-06 23:35:12 Keleti Györgyi Kedves Pető Barnabásné!
A "mindig" szót rövid "i"-vel írjuk.
Köszönöm az értékes kommentet amit háromszor is elküldtél annak reményében, hátha sikerül bántó és megalázó szavaiddal minősíteni. A kommentek moderálva vannak!
Mindenkinek Boldog Mikulást!

2010-11-29 03:55:42 Keleti Györgyi Kedves haha!
Az adminomban olvastam a kommentedet! Válaszom! Rohadj meg!
Mindenkitől elnézést kérek a vulgáris szóhasználatért, de "haha" nick névre hallgató kommentelő kicsit elvetette a súlykot!

2010-11-29 03:45:59 keleti.gyorgyi Szia Ági!
A hajam színe most sötét eper. Ez a hivatalos neve a színnek! Színezve van nem festve, így hangulatomhoz, kedvemhez mérve tudom változtatni a színeket. Ajánlom Neked is!
Pusza

2010-10-04 15:16:02 Ági Györgyi! A Te hajad most sötétvörös vagy barna? A feketéről mi a véleményed? Tudom, hogy ez a kérdés most nem ide vág, csak kíváncsi vagyok.

2010-08-11 08:56:37 moncsi Györgyi,
élj úgy, ahogy Te szeretnél vagy ahogy sikerül. A jelenből hozd ki a legjobbat, tervezd a jövődet, a múlttal ne foglalkozz, mert annak már nincs eredménye.Ez a te életed és nem fontos mindenkinek megbocsátani, csak át kell nézni rajtuk, mintha üvegből lennének.
Üdv.
moncsi

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 15 meg 7 =:
HOZZÁSZÓLÁS:
© StoryOnline 2007