VÁLASSZ: -

2011-10-29 01:40:33

Kedvesemnek...

...Nem sejted, mert belülről fakadó érzés. Te nem keresed Őt, s Ő sem téged, de egyszer hirtelen arra ébredsz, hogy ez az érzés beleszőtte magát az életedbe és már ez irányít mindent.

Российский акцент...

A Férfi magabiztos határozottságával vette le lábáról a lányt. Az udvarlás hosszú, és egy életre emlékezetes hetei, amit csak a megismerkedésük furcsa, ám annál érdekesebb percei tesznek még felejthetetlenebbé. Egy amolyan mindörökké "gravír" kettőjük sorsában, életében. Akár a hamis illuziónak tűnő szép autó is levehette volna a lányt a lábáról, de ennél sokkal többről volt szó. Az első, éjszakába nyúló telefonbeszélgetés felejthetetlen mondatai... Az első randevú, és az első közösen elfogyasztott ebéd, ami akkor elválaszthatatlanná tette őket. Amikor minden olyan, amire vágytál, mint amit elképzeltél, megálmodtál. A Férfi százszor, ezerszer erősebb a lánynál, szigorú vonásai kedves, érző embert takarnak. Ereje, fellépése, tekintélyt parancsoló a környezete számára. Orosz akcentusa, az első pillanattól még vonzóbbá tette a lány számára. Az első éjszakán, a lány ott feküdt a Férfi óvó ölelése alatt, érezte, ez az a perc aminek soha ne legyen vége. Húzta, nyújtotta volna a pillanatot talán a végtelenségig, csak soha ne múljon el. Tudta, hogy ez lesz az az érzés amibe mindig kapaszkodni fog. Ami képes lesz a rossz dolgokon is átsegíteni, mert tudta, ez az ölelés rá vár, ami mindig ott lesz. A két erős kar, amibe pici kezeivel kapaszkodhat. Tudta, Ő az a Férfi akire várt, talán hosszú évek óta. Akkor, ott úgy ölelte a Férfi a lányt, mint akit soha nem szeretne elengedni és, ha akkor ott meg kellett volna halni, boldogan, mosolyogva tette volna meg... Lett köztük egy láthatatlan szál, ami talán egy életre összeköti Őket. És ott is marad örökre. Nem fog rajta vihar, idő, hely, por vagy más ember. Ott van, és kész. Egy életre össze vagytok kötve, valahol a csillagok közt. Tudjátok mindketten...

Talán... csak egyszer az életedben, de eljöhet egy pillanat, amikor meglátsz valakit, és tudod, hogy minden álmod valóra vált. Amikor ott álltok egymással szemben és elvesztek a másik tekintetében. Tudod, hogy nem kell semmit mondanod, a gátlások leomlanak benned. Félsz, rettentően, kimondhatatlanul hogy vissza fog élni a kiszolgáltatottságoddal. Nem teszi, mert a markodban van, ahogy Te is... A józan ész meg eltűnik. Bármit mond, megteszed. Bármit kérdez, válaszolsz. Olyasmit teszel, amit el sem hiszel, olyanokat mondasz, amiket utólag sem értesz. Tükröt állít eléd, amiben meglátod magad. Az igazi énedet. A valóságot. Amit senki más szemében nem láttál még. Talán azt is tudja, hogy milyen leszel. Még a jövődet is látja benned, te meg meglátod a szemében a saját arcképedet. Boldog vagy és félsz, együtt. Megreped a burok, amiben éltél, és kapsz még egy esélyt. Egy esélyt egy más, egy igazabb, jobb életre. Kapsz egy lehetőséget, hogy megértsd a világot, az embereket, az élet lényegét, hogy élni kezdj, és abbahagyd a fejedben lejátszott sakk játszmát. Egy esélyt a szerelemre...

Alig veszed észre, de csak erősödik és magadnak sem mered elismerni, de már valami mássá alakulsz át. Nem leszel tökéletes, de jobb emberré válsz az által, amit érzel. Mert van Valaki, akit csak önmagáért szeretsz. A semmiért is teljesen, és ez lehetne a legszebb dolog a világon. Lehetne... Őszintén és önzetlenül szeretni valakit, neki adni mindent. Figyelni Rá, védeni, ölelni, ha bánatos, vidáman vele nevetni, ha boldog, s az életének részévé válni. Éjszakába nyúlóan beszélgetni, vagy csak átölelni csöndben, miközben tudod, hogy bármi történjék is, rajtatok kívül nem számít semmi, csak az ölelése, az illata. Az ahogyan átölel benneteket a csend, és átkerülsz egy olyan világba, ahol csak boldogság van, és semmi nem fáj. Egy olyan világba, ahol kettőtök számára nincs akadály, ahol már nem tűnik olyan félelmetesnek semmi. Ahol nincsenek lehetetlennek tűnő akadályok, mert ketten felül tudtok emelkedni rajta. Szembe mersz szállni mindennel, mert Valakinek szüksége van Rád. Lehet, Ő nem is tudja, hogy mennyire csak Rád! Az egyetlen hely, ahol biztonságban érzed magad, a karjai között, s a Te karjaid is védelmezően ölelik körbe erős testét. Képes lennél meghalni csak azért, hogy soha ne érjen véget ez az érzés. Akinek a szemei ragyogásában megtalálod azt, amit mindig is kerestél, önmagad, s attól a pillanattól tudod, hogy biztonságban vagy. Ő az egyetlen, aki ennyire fontos Neked, aki jobb emberré tehet, akiért bármikor képes lennél bármire. Akinél nem vágysz többre, minthogy szeressenek, és Te is szerethess. Kiegészítitek egymást. Akinél tudod, hogy egyedül elsüllyednél a bajok mocsarában, aki nélkül elvesznél. A lelki társad nélkül...
Ők már érzik és tudják, hogy van valaki, aki a világon a legfontosabb számukra, bár pár kisebb küzdelem után, de összefonódik a sorsuk.

Jobb ember leszel, a lelked és a szíved nemesedik, talán soha nem éreztél még ekkora tiszta, és őszinte szeretetet. Hiszen magad sem vágysz többre, mint megbecsülésre, szeretetre. Csak boldog akarsz lenni. Egy kéznyújtásnyira van Tőled. Soha nem hagyod el, hisz neked mindennél fontosabb. Bármi is történt, bármi is történik, Ő mindig fontos lesz számodra és mindig megtalál, mert Te mindig ott vagy mellette, szinte Benne éled az életed. Üvölteni tudnál a fájdalomtól, annyira hiányzik, ha nincs melletted. Ám ami igazán lényeges, az már beitta magát a szívedbe, a lelkdbe, és tudod, hogy Örökké szeretni fogod Őt. Nem menekülsz el az érzéseid elől, hanem vállalod azokat. Vele maradnál életed végéig, nem hagyod, hogy bármi baj érje. Féltve véded, óvod Őt, az Őrangyalává válsz. Mindig lesz a szívedben hely számára. Csak akkor szereted Őt igazán, ha minden küzdelem és fájdalom dacára, benned nem változik semmi az irányában. A szemeinek ragyogása, a hangja csilingelése és a mosolya minden percedet, órádat átitatja. Az a semmihez sem hasonlítható érzés, mint amikor Vele vagy, amikor átölel, az a szívdobogás, amikor együtt, ritmusra éltek egymásban. Az a lebegés, amit együtt éltek meg...

Amikor rágondolsz, meghalsz, s abban a pillanatban éledsz újjá, mint hamvaiból a Főnix madár, ezáltal Ő válik számodra halhatatlanná...

 Címkék: 0
Értékelés: 4.41667 Hozzászólások: ()

BLOG LEÍRÁSA

MAGAMRÓL

ÜZENŐFAL

2011-03-27 22:54:45 Lövei Sándor Én szeretem a Györgyit.Nagyon aranyos csaj.Észre lehet venni hogy,érzékeny és okos.Csak olvasni kell a bejegyzéseit,nagyon tartalmas amit ir,és érezni lehet rajta az önzetlen őszinteséget.Kitartás Györgyi!Te nem csináltál semmi rosszat.SZERETÜNK NAGYON.

2011-03-27 15:13:14 ernő.w.ernő hajrá Györgyi .nem kell felvenni azokat a commenteket.sőt elsem kell olvasni azokat,irigységből sok bunkóság származik.szóval így tovább szerintem jó az út amelyiken haladsz még akkor is ha néha néha megdöcögsz rajta normális dolog emberek vagyunk tévedünk. csak azok az emberek nem tévednek akik nem csinálnak semmit!!!!! akik csak ahoz értnek hogy beszóljanak vagy még ahoz sem.SZÁNALMASAK VAGYTOK komolyan hagyjátok már békén ezt a szép lányt hogy végezze a dolgát és ha nem tudtok segíteni akkor inkább hallgassatok,mert úgy okosabbak maradtok. köszönöm szépen.

2011-03-25 15:56:42 jani07 Minek teszitek közzé a blogot, ha csak a lyotyók szólhatnak hozzá.

2011-03-25 15:54:19 jani07 Hozzá is lehet szólni.

2011-03-25 13:10:15 Bobkabz Kedves Györgyi!
Őszintén remélem, hogy mielőbb túljutsz életed ezen periódusán.
Kívánok neked hatalmas lelki erőt és a lehető legjobbakat.
Szeretettel üdvözöllek:-)

2011-03-22 11:06:16 Dóri Szia Györgyi!
Nagyon örülök hogy itthon vagy.Aggodtam érted.Apukád mikor beszélt Frizbiben az nagyon szívszorító volt.Remélem kipihented magad! Remélem meg tudjuk milyen döntést hozott a Magyar Bíróság mert amit a szennylapok írnak az hazugság!!! Sok erőt és kitartást kívánok!!!!

2011-03-17 08:40:59 don Szia drága csajsy!ha nehéz a boldugolásod zaklatnak kényelmetlen zavaro a közlekedés egyébb kellemetlenség stb szivesen állok a rendelkezésedre bármikor bárhol non stop !!szép napot don nemzetkőzi magántestör 06202992871

2011-03-16 21:15:29 Sanyi Kedves Györgyi,nagyon sok jót kivánok neked,mert megérdemled.És azt hogy,sok sikered legyen az életben,érdemes vagy rá.Szeretünk.

2011-03-16 21:12:23 Lövei Sándor Kedves Györgyi,tudd hogy,vannak akik nagyon szeretnek téged.

2011-03-16 21:07:55 Lövei Sándor Györgyi nagyon örülök hogy,itthon vagy,ez jó,és tudd nagyon aggódtunk érted.

2011-03-14 15:49:25 Adrika Szia!
Sokan nagyon vártunk haza és izgultunk érted!Alig várjuk, hogy bejelentkezz a fb profilodba.Hiányoztak a blogjaid amik sokunknak sokat segítettek.Ne törödj a rosszindulatú emberekkel!Az én környezetemben nem hallottam rosszat senkitől.Hajrá Györgyi!

2011-03-01 11:00:09 Eva Lucian kedves Keleti Gyorgyi nem kell mindenkinek a velemenyevel torodni mert az emberek inkabb bantani szeretnek valakit mint dicserni

2011-01-06 15:29:16 Keleti Györgyi Kedves Gigi!
A moderálás azt jelenti, hogy vulgáris tartalmú kommentek nem jelennek meg. A negatív hozzászólásokat is aktiváljuk. Olvasd vissza a régebbi kommenteket és akkor láthatod. A Családomat vulgáris módón szídó, szapuló vélemény nem kap jogosultságot. Ennyi történt eddig... Igyekszünk intelligens formátumban tartani a blog oldalakat.
Megértésedet köszönöm!

2011-01-06 09:28:36 Gigi112 A moderálás itt ugye azt jelenti,hogy csak a pozitív kommentek jelennek meg??Hát ez vagy te!

2010-12-21 21:53:25 feketemacska Szia Györgyi!
Ne akarj mindenkinek megfelelni,abba beleőrülsz!Nem sok blogot olvasok,de a Tiédet mindig!Boldog Karácsonyt Neked!Ne feledd:"A mérleg nyelve mindíg egyenlőben van".Mindenki megkapja amit érdemel,ki így,ki úgy..Üdvözöllek!

2010-12-06 23:35:12 Keleti Györgyi Kedves Pető Barnabásné!
A "mindig" szót rövid "i"-vel írjuk.
Köszönöm az értékes kommentet amit háromszor is elküldtél annak reményében, hátha sikerül bántó és megalázó szavaiddal minősíteni. A kommentek moderálva vannak!
Mindenkinek Boldog Mikulást!

2010-11-29 03:55:42 Keleti Györgyi Kedves haha!
Az adminomban olvastam a kommentedet! Válaszom! Rohadj meg!
Mindenkitől elnézést kérek a vulgáris szóhasználatért, de "haha" nick névre hallgató kommentelő kicsit elvetette a súlykot!

2010-11-29 03:45:59 keleti.gyorgyi Szia Ági!
A hajam színe most sötét eper. Ez a hivatalos neve a színnek! Színezve van nem festve, így hangulatomhoz, kedvemhez mérve tudom változtatni a színeket. Ajánlom Neked is!
Pusza

2010-10-04 15:16:02 Ági Györgyi! A Te hajad most sötétvörös vagy barna? A feketéről mi a véleményed? Tudom, hogy ez a kérdés most nem ide vág, csak kíváncsi vagyok.

2010-08-11 08:56:37 moncsi Györgyi,
élj úgy, ahogy Te szeretnél vagy ahogy sikerül. A jelenből hozd ki a legjobbat, tervezd a jövődet, a múlttal ne foglalkozz, mert annak már nincs eredménye.Ez a te életed és nem fontos mindenkinek megbocsátani, csak át kell nézni rajtuk, mintha üvegből lennének.
Üdv.
moncsi

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 5 meg 8 =:
HOZZÁSZÓLÁS:
© StoryOnline 2007