2009-07-30 10:14:25

Hogy ki vagyok?

A keresztvizet is leszedték rólam, mert nyíltan vállaltam, hogy megműttettem a mellem, a szám és a füleim, ahogy rajtam kívül még több millió nő ezen a földön. Annyira kikészítettek, hogy egy időben komolyan fontolgattam, hogy kivetetem a szilikont a számból és a melleimet is kisebbre szabatom, csak hagyjanak már békén.

Aztán feltettem magamnak a kérdést, hogy akkor én most tulajdonképpen kinek is akarok tetszeni? Kinek akarok megfelelni? Mert ha magamnak tetszem így, akkor minek, ki miatt változtatok? Végül letettem a műtétekről. Szeretem a testemet, a számat, a melleimet. Bevettem a "leszarom tablettát", és nem foglalkozom azokkal, aki kritizálnak. Nem kívánok tökéletes lenni hisz tökéletes ember nincs mindannyian követünk el hibákat... Mondtak rám minden féle ostobaságokat. Lassan egy esztendővel ezelőtt a szerelmet is újra megtaláltam. Kedvesem mellett nyugodt, kiegyensúlyozott életet élek, és feldolgoztam korábbi hibáimat, tanultam a ballépésekből. Ő az a férfi aki mellett visszataláltam önmagamhoz. Megtanított arra, hogy két lábbal a földön állva éljem az életem. Róla nem szeretnék beszélek hisz ez már a jelen és a magánéletem amit féltőn óvok. A jövőmet már óvatosabban tervezem. Most 34 éves koromban úgy érzem sok rossz döntést hoztam az életemben. Az anyaságról ugyan még nem mondtam le, de már nem álmodozok előre. Hogyan is tehetném? Hiszen már kétszer is kimondtam a mondatot: Amíg a halál el nem választ. Mégsem úgy lett... Úgy érzem már rendelkezem annyi tapasztalattal, hogy felelősségteljes szülő lehetek hisz van két csodálatos keresztfiam az édes húgomtól akiket imádok. Szeptembertől újra beülök az iskolapadba. Egy főiskolán fogok kommunikációt tanulni, és szeretnék az orvostudományi egyetemre is anatómia órákat hallgatni hisz elkezdtem a Pránanadival foglalkozni amihez szükségesek bizonyos alap ismeretek. Újrakezdtem az életemet, és egyet megfogadtam: többé nem követem el a korábbi hibákat, soha soha többé...!

----------------------------------------------------

Nagy bátorság kell ahhoz, hogy egy ember fenntartás nélkül engedje szeretni magát simogatni, ölelni, becézni. Bátorság, csaknem hősiesség. A legtöbb ember nem tud szeretetet adni és kapni, mert gyáva és hiú, fél a bukástól vagy az elutasítástól a csalódástól. Ne félj Kedves...reggel a hangjára ébredni és este a szuszogására elaludni és ez megnyugtat, biztonságot ad és nem félsz semmitől hisz meg kell tanulni két lábbal a földön járni és óvni a másik feledet akit elveszíthetsz. Szégyelli, hogy odaadja, s még sokkal inkább szégyelli, hogy kiadja magát a másiknak, elárulja titkát pedig tudhatná, hogy soha nem árulja el Őt. Azt a szomorú, emberi titkot, hogy szüksége van szeretetre, nem tud meglenni nélküle, nélküled...
Ha egy nap úgy érzed, sírnod kell... Hívj engem! Nem ígérem, hogy meg foglak nevettetni..., de sírhatok Veled. Ha egy nap el akarsz futni... Ne félj engem hívni! Nem ígérem hogy megkérlek állj meg..., de futhatnék Veled. Ha egy nap senkit nem akarsz hallani... Hívj engem! Ígérem Veled leszek, és ígérem nagyon csendben. De ha egy nap hívsz és én nem válaszolok... Gyere gyorsan, látogass meg lehet, nekem van Rád szükségem!

-------------------------------------------------

Hogy ki vagyok?

Szeretlek mert másnak látlak én...Szulák Andrea csodálatos dala. A legártatlanabb angyalod... vagy a legkísértőbb démonod... A Barátod... vagy az ellenséged... A szikrázó napsütés, ami beragyogja az életed... vagy a sötét éjszaka amiben örökre elveszel... A szerelmed, aki mellett minden nap fel akarsz ébredni... vagy a szeretőd, akinek a szíve sosem lesz a Tiéd... Egy elveszett kislány, akire vigyáznod kell, fognod a kezét... vagy egy harcos amazon, aki elsöpör Téged mert annyira temperamentumos az Apukája szerint aki össze vissza csacsog minden félét az újságíróknak, de hát imádom az Apukámat, hogyis tudnék Rá haraguni amikor Ő is szeret és ezt nap mint nap a tudomásomra hozza és a másik akit annyira szeretsz, hogy soha nem tudnál Rá rosszat mondani mert annyira tiszteled és úgy szereted amilyen... A pillangók amik a hasadban repkednek és a vállamon eltávolíthatatlanul... vagy a könnycsepp ami az arcodon lefolyik mert sír a lelked, ha régi emlékeket idézel vagy olyan helyen jársz ami nagyon fontos állomás volt az életedben és a mai napig a mindent jelenti... Hogy Neked ki voltam... vagyok... leszek... az csak rajtad áll...

--------------------------------------------------

Te milyen gyakran vagy szerelmes? Ha fiatal vagy biztos gyakrabban, legalább is úgy érzed. Ez nem olyan egyszerű, ahogy öregszel minden és mindenki megváltozik; azok az emberek is, aki évekkel ezelőtt melletted álltak, hírtelen eltűnnek vagy hátat fordítanak. Szerelem nincs első látásra? (vagy talán mégis van valami szikra?) hiszen ahhoz több kell egy picivel, de csak egy picivel...hallanod kell a hangját, érezned az illatát és egy kicsit a lelkét is meg kell ismerned, érintened, ha van lelke! Először mindenkinek a lelkét szeretjük meg, talán ez így normális, dehát ki a normális? Van olyan, hogy normális? Nem a mellét, a hasát szeretjük meg, az téves szerelem! Ezek később jönnek, hisz ha szeretsz valakit, őt látod a legszebbnek! A lélek az, ami rabul ejt, a szíved jobban dobog, ha jön a perc mikor találkoztok, mikor végre láthatod. És a visszajelzések nagyon fontosak: az amikor megölel és érzed, hogy egy ölelésétől megmozdul alattatok a föld - igen, ez ami visszaigazol, hogy én vagyok az a NŐ, aki kellek Neki, és akire tényleg egész életében várt, és ezek nem csak üres frázisok, hisz a mozdulatok, gesztusok mind ezt igazolják. Eszedbe sem jut másra ránézni, akkor sem, ha Ő nincs melletted, mert tudod: Ő ugyanígy cselekszik és minden mozdulatában, gondolatában Te vagy benne, hisz bármilyen is vagy büszke, hogy "van nekem és csak az enyém".

-----------------------------------------

Te vagy nekem az az egy, a világ, a minden, az élet. Eddig voltak bennem kételyek, de már nem félek. Hinnem kell benned, bennünk, a szerelmünkben, Nem lehet olyan gonosz a sors, hogy elvegyen tőlem. Tudom, hogy csak melletted vagyok az a nő, aki lenni szeretnék. Ha megkérdeznéd tőlem, ezt felelném: SZERETLEK és ÖRÖKRE VELED szeretnék MARADNI!


Címkék:
Értékelés: 3.05 Hozzászólások: (3)
Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:
HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA: 3
Lindus019

Szia! Így vagy jó ahogy vagy. Ne foglalkozz olyan véleményekre , akik irigyek. Én nem vagyok a médiába, de sok ember a pletykákr miatt tönkre tették a életemet. Együtt érzek veled. Annyit akartam, hogy hagyjanak békén. Hajamat szétvágtam és 25 kg-mot felszedtem. Utána már nem tetszetem magamnak, de akkor se hagytak békén. Így úgy döntöttem, hogy ha nem foglalkozzok velük végül leszállnak rolam.
2009-08-11 12:57:46

Kis Emilia

Kedves Györgyi!
Érdekelt , hogy "ki vagy"-ok.......sajnos 34 éves korodra nem sok mindent tettél le az asztalra, a terveid már ideje lenne megvalósítani...akkor talán kevésbé lennél írigy Andreára!!!
Az hogy meztelenkedésről, és némi fotózgatásról szólt eddigi életed, nem túl nagy karrier,és ha nem ismert ember lenne a papád hidd el senki se ismerne.
És végül, ... nem vagyok írigy.......ERRE az életre sose végytam....( szerencsére, a lányaim se!
2009-08-07 06:28:40

SZS

Kedves Györgyi! Ez a blog nagyon jó lett, amit a nővéredről írtál, az talán indulatból született... Azt mondd meg nekem, ha valaki ennyire szereti az édesapját, akkor legalább érte miért nem köt békét a féltestvérével? Andi annyira kedves, aranyos nő és bár nem ismerem sem őt, sem Téged, de a Celeb vagyok... műsorban tényleg igazi tyúkanyó volt, őszinte és vidám, szerintem ő is kész kompromisszumokra, nem tűnik álszentnek.Persze ezt csak Te tudhatod, de nekem, aki imád Story magazint olvasgatni, ez a véleményem. A plasztikával semmi gond én is azt vallom, hogy az a legfontosabb, hogy Neked tetszik, hogy a párodnak tetszel. Ha nem is tervezel kívánom váljon valóra az álmod, üdv: SZS
2009-08-03 18:28:07

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: hét meg tizenhét =
HOZZÁSZÓLÁS:

BLOG LEÍRÁSA

MAGAMRÓL

ÜZENŐFAL

2011-03-27 22:54:45 Lövei Sándor Én szeretem a Györgyit.Nagyon aranyos csaj.Észre lehet venni hogy,érzékeny és okos.Csak olvasni kell a bejegyzéseit,nagyon tartalmas amit ir,és érezni lehet rajta az önzetlen őszinteséget.Kitartás Györgyi!Te nem csináltál semmi rosszat.SZERETÜNK NAGYON.

2011-03-27 15:13:14 ernő.w.ernő hajrá Györgyi .nem kell felvenni azokat a commenteket.sőt elsem kell olvasni azokat,irigységből sok bunkóság származik.szóval így tovább szerintem jó az út amelyiken haladsz még akkor is ha néha néha megdöcögsz rajta normális dolog emberek vagyunk tévedünk. csak azok az emberek nem tévednek akik nem csinálnak semmit!!!!! akik csak ahoz értnek hogy beszóljanak vagy még ahoz sem.SZÁNALMASAK VAGYTOK komolyan hagyjátok már békén ezt a szép lányt hogy végezze a dolgát és ha nem tudtok segíteni akkor inkább hallgassatok,mert úgy okosabbak maradtok. köszönöm szépen.

2011-03-25 15:56:42 jani07 Minek teszitek közzé a blogot, ha csak a lyotyók szólhatnak hozzá.

2011-03-25 15:54:19 jani07 Hozzá is lehet szólni.

2011-03-25 13:10:15 Bobkabz Kedves Györgyi!
Őszintén remélem, hogy mielőbb túljutsz életed ezen periódusán.
Kívánok neked hatalmas lelki erőt és a lehető legjobbakat.
Szeretettel üdvözöllek:-)

2011-03-22 11:06:16 Dóri Szia Györgyi!
Nagyon örülök hogy itthon vagy.Aggodtam érted.Apukád mikor beszélt Frizbiben az nagyon szívszorító volt.Remélem kipihented magad! Remélem meg tudjuk milyen döntést hozott a Magyar Bíróság mert amit a szennylapok írnak az hazugság!!! Sok erőt és kitartást kívánok!!!!

2011-03-17 08:40:59 don Szia drága csajsy!ha nehéz a boldugolásod zaklatnak kényelmetlen zavaro a közlekedés egyébb kellemetlenség stb szivesen állok a rendelkezésedre bármikor bárhol non stop !!szép napot don nemzetkőzi magántestör 06202992871

2011-03-16 21:15:29 Sanyi Kedves Györgyi,nagyon sok jót kivánok neked,mert megérdemled.És azt hogy,sok sikered legyen az életben,érdemes vagy rá.Szeretünk.

2011-03-16 21:12:23 Lövei Sándor Kedves Györgyi,tudd hogy,vannak akik nagyon szeretnek téged.

2011-03-16 21:07:55 Lövei Sándor Györgyi nagyon örülök hogy,itthon vagy,ez jó,és tudd nagyon aggódtunk érted.

2011-03-14 15:49:25 Adrika Szia!
Sokan nagyon vártunk haza és izgultunk érted!Alig várjuk, hogy bejelentkezz a fb profilodba.Hiányoztak a blogjaid amik sokunknak sokat segítettek.Ne törödj a rosszindulatú emberekkel!Az én környezetemben nem hallottam rosszat senkitől.Hajrá Györgyi!

2011-03-01 11:00:09 Eva Lucian kedves Keleti Gyorgyi nem kell mindenkinek a velemenyevel torodni mert az emberek inkabb bantani szeretnek valakit mint dicserni

2011-01-06 15:29:16 Keleti Györgyi Kedves Gigi!
A moderálás azt jelenti, hogy vulgáris tartalmú kommentek nem jelennek meg. A negatív hozzászólásokat is aktiváljuk. Olvasd vissza a régebbi kommenteket és akkor láthatod. A Családomat vulgáris módón szídó, szapuló vélemény nem kap jogosultságot. Ennyi történt eddig... Igyekszünk intelligens formátumban tartani a blog oldalakat.
Megértésedet köszönöm!

2011-01-06 09:28:36 Gigi112 A moderálás itt ugye azt jelenti,hogy csak a pozitív kommentek jelennek meg??Hát ez vagy te!

2010-12-21 21:53:25 feketemacska Szia Györgyi!
Ne akarj mindenkinek megfelelni,abba beleőrülsz!Nem sok blogot olvasok,de a Tiédet mindig!Boldog Karácsonyt Neked!Ne feledd:"A mérleg nyelve mindíg egyenlőben van".Mindenki megkapja amit érdemel,ki így,ki úgy..Üdvözöllek!

2010-12-06 23:35:12 Keleti Györgyi Kedves Pető Barnabásné!
A "mindig" szót rövid "i"-vel írjuk.
Köszönöm az értékes kommentet amit háromszor is elküldtél annak reményében, hátha sikerül bántó és megalázó szavaiddal minősíteni. A kommentek moderálva vannak!
Mindenkinek Boldog Mikulást!

2010-11-29 03:55:42 Keleti Györgyi Kedves haha!
Az adminomban olvastam a kommentedet! Válaszom! Rohadj meg!
Mindenkitől elnézést kérek a vulgáris szóhasználatért, de "haha" nick névre hallgató kommentelő kicsit elvetette a súlykot!

2010-11-29 03:45:59 keleti.gyorgyi Szia Ági!
A hajam színe most sötét eper. Ez a hivatalos neve a színnek! Színezve van nem festve, így hangulatomhoz, kedvemhez mérve tudom változtatni a színeket. Ajánlom Neked is!
Pusza

2010-10-04 15:16:02 Ági Györgyi! A Te hajad most sötétvörös vagy barna? A feketéről mi a véleményed? Tudom, hogy ez a kérdés most nem ide vág, csak kíváncsi vagyok.

2010-08-11 08:56:37 moncsi Györgyi,
élj úgy, ahogy Te szeretnél vagy ahogy sikerül. A jelenből hozd ki a legjobbat, tervezd a jövődet, a múlttal ne foglalkozz, mert annak már nincs eredménye.Ez a te életed és nem fontos mindenkinek megbocsátani, csak át kell nézni rajtuk, mintha üvegből lennének.
Üdv.
moncsi

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 10 meg 11 =:
HOZZÁSZÓLÁS:
© StoryOnline 2007