2009-10-12 14:14:25

Ez meg az

Nem bírok magammal, ha rám jön a rosszalkodás... mint egy neveletlen, rossz gyerek, de csak akkor, amikor tudom, hogy szabad. amikor senki nem lát, csak a szüleim vagy a legközelebbi barátaim.

Sziasztok!

Előkerültem ismét…

Nem bírok magammal, ha rám jön a rosszalkodás…mint egy neveletlen, rossz gyerek, de csak akkor, amikor tudom, hogy szabad, amikor senki nem lát, csak a szüleim vagy a legközelebbi barátaim. A tévében Szabó Patrícia főz pffffff - ahogy Már Robi írná, mondaná. Jut eszembe valamikor egyszer nagyon finom pesto-s tésztát vacsoráztam, a részletekbe nem mennék bele… vannak olyan magánéleti dolgok amiket most már féltve óvok a bulvártól és ezért soha nem fognak kitudódni, illetve talán igen, ha szeretném! Majd, ha eljön az ideje mert egyszer mindennek eljön a maga ideje. Szép, lassan, ha majd elkészül a könyvem...

Szerelem? Nem, nem vagyok szerelmes, de tudnék az lenni, ha szeretnék. Most csak szeretet van, de az nagyon erős. Most minden így jó, ahogy van. Ha nagyon őszinte szeretnék lenni, tulajdonképpen semmi nem történik, hisz minden folyik a maga medrében. Anyu beteg, megfázott vagy valamilyen vírus, de lehet én fertőztem meg. Apropó! Nagyon cudar volt a csütörtök este, azért akad kalamajka az életében… ennek is vége lesz egyszer. „Fiatal” edzett csajszi vagyok aki bírja a kiképzést. Metzker Viki barátnőmmel elmentünk megnézni Lakatos Márk divatbemutatóját az Arena Plazaba. Ez egy igazi és utánozhatatlan show műsor volt. Szóhoz sem jutottunk Vikivel, annyira tetszett, Manyi többszörösen hozta a formáját. És ami utána következett… mindezt betegen torokfájással.

Soha nem tudom merre induljak haza, hisz két otthonom is van. Egy hónap és 35 éves leszek atya-gatya a tükör mást mutat természetesen sminkelés után, de miért büntet az idő a múlásával... Cigi nincs, alkohol havonta egyszer (ennyi belefér), drog soha, plasztikai műtétek 3 éve semmi, új állatok nagyon sok, szerelem nem beszélünk róla, ragaszkodás van csak még nem tudom kihez :) illetve tudom csak még várok, Berlin nulla, tanulás muszáj… hehehe

Vannak napok amiktől mindig ver a víz. Már megint egy fránya hét, de jól indult… délután beszéd tanárhoz kell mennem amit mindig nagyon élvezek. Nyelvtörők, Kalevala és borzalmasan rímelő versek… tetszik. Ma elintéztem a privát elintézendőimet: csekkek és egyéb állat fajtáik, amik mindannyiunk életét megkeserítik. Térdelek a gépem előtt és nézem, ahogy az nyár utolsó napsugarai besütnek az ablakon. Elkerülhetetlen, hogy szegény Mikulás ne fagyjon halálra minden decemberben? Akkor van a húgom születésnapja… 34 éves lesz és 24-nek néz ki a mázlista - pedig két csodálatos gyereket szült. Mit főzzek vacsorára? Lehet, hogy megfűzöm a barátnőmet, hogy üssön össze valamit és átgurulunk hozzá, Ő nagy vendéglátó és remek szakács, sokat tanulok tőle. Holnap este születésnapi buliba megyek, ma este Plasztik szépségversenyre, amit a Gerényi Kata szervez... meglátjuk. Ennyit megérdemlek…

Egy idő után megtanulod a finom különbségtételt a kézfogás és az önfeladás között, és megtanulod, hogy a vonzalom nem azonos a szerelemmel és a társaság a biztonsággal. Kezded megérteni, hogy a csók nem pecsét és a bók nem esküszó, és hozzászoksz, hogy emelt fővel és nyitott szemmel fogadd a vereséget - egy felnőtt méltóságával, nem pedig a gyermek kétségbeesésével. És belejössz, hogy minden tervedet a mára alapozd, mert a holnap talaja túl ingatag ehhez. Egy idő után kitapasztalod, hogy még a napsugár is éget, ha túl sokáig ér. Műveled hát saját kertecskédet, magad ékesíted fel lelkedet, nem mástól várod, hogy virágot hozzon neked. És megtanulod, hogy valóban sokat kibírsz! Hogy valóban erős vagy!

Szép holnapot!


Címkék:
Értékelés: 4.30 Hozzászólások: (0)
Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:
HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA: 0
Név:
E-mail cím:
Két szám összege: öt meg négy =
HOZZÁSZÓLÁS:

BLOG LEÍRÁSA

MAGAMRÓL

ÜZENŐFAL

2011-03-27 22:54:45 Lövei Sándor Én szeretem a Györgyit.Nagyon aranyos csaj.Észre lehet venni hogy,érzékeny és okos.Csak olvasni kell a bejegyzéseit,nagyon tartalmas amit ir,és érezni lehet rajta az önzetlen őszinteséget.Kitartás Györgyi!Te nem csináltál semmi rosszat.SZERETÜNK NAGYON.

2011-03-27 15:13:14 ernő.w.ernő hajrá Györgyi .nem kell felvenni azokat a commenteket.sőt elsem kell olvasni azokat,irigységből sok bunkóság származik.szóval így tovább szerintem jó az út amelyiken haladsz még akkor is ha néha néha megdöcögsz rajta normális dolog emberek vagyunk tévedünk. csak azok az emberek nem tévednek akik nem csinálnak semmit!!!!! akik csak ahoz értnek hogy beszóljanak vagy még ahoz sem.SZÁNALMASAK VAGYTOK komolyan hagyjátok már békén ezt a szép lányt hogy végezze a dolgát és ha nem tudtok segíteni akkor inkább hallgassatok,mert úgy okosabbak maradtok. köszönöm szépen.

2011-03-25 15:56:42 jani07 Minek teszitek közzé a blogot, ha csak a lyotyók szólhatnak hozzá.

2011-03-25 15:54:19 jani07 Hozzá is lehet szólni.

2011-03-25 13:10:15 Bobkabz Kedves Györgyi!
Őszintén remélem, hogy mielőbb túljutsz életed ezen periódusán.
Kívánok neked hatalmas lelki erőt és a lehető legjobbakat.
Szeretettel üdvözöllek:-)

2011-03-22 11:06:16 Dóri Szia Györgyi!
Nagyon örülök hogy itthon vagy.Aggodtam érted.Apukád mikor beszélt Frizbiben az nagyon szívszorító volt.Remélem kipihented magad! Remélem meg tudjuk milyen döntést hozott a Magyar Bíróság mert amit a szennylapok írnak az hazugság!!! Sok erőt és kitartást kívánok!!!!

2011-03-17 08:40:59 don Szia drága csajsy!ha nehéz a boldugolásod zaklatnak kényelmetlen zavaro a közlekedés egyébb kellemetlenség stb szivesen állok a rendelkezésedre bármikor bárhol non stop !!szép napot don nemzetkőzi magántestör 06202992871

2011-03-16 21:15:29 Sanyi Kedves Györgyi,nagyon sok jót kivánok neked,mert megérdemled.És azt hogy,sok sikered legyen az életben,érdemes vagy rá.Szeretünk.

2011-03-16 21:12:23 Lövei Sándor Kedves Györgyi,tudd hogy,vannak akik nagyon szeretnek téged.

2011-03-16 21:07:55 Lövei Sándor Györgyi nagyon örülök hogy,itthon vagy,ez jó,és tudd nagyon aggódtunk érted.

2011-03-14 15:49:25 Adrika Szia!
Sokan nagyon vártunk haza és izgultunk érted!Alig várjuk, hogy bejelentkezz a fb profilodba.Hiányoztak a blogjaid amik sokunknak sokat segítettek.Ne törödj a rosszindulatú emberekkel!Az én környezetemben nem hallottam rosszat senkitől.Hajrá Györgyi!

2011-03-01 11:00:09 Eva Lucian kedves Keleti Gyorgyi nem kell mindenkinek a velemenyevel torodni mert az emberek inkabb bantani szeretnek valakit mint dicserni

2011-01-06 15:29:16 Keleti Györgyi Kedves Gigi!
A moderálás azt jelenti, hogy vulgáris tartalmú kommentek nem jelennek meg. A negatív hozzászólásokat is aktiváljuk. Olvasd vissza a régebbi kommenteket és akkor láthatod. A Családomat vulgáris módón szídó, szapuló vélemény nem kap jogosultságot. Ennyi történt eddig... Igyekszünk intelligens formátumban tartani a blog oldalakat.
Megértésedet köszönöm!

2011-01-06 09:28:36 Gigi112 A moderálás itt ugye azt jelenti,hogy csak a pozitív kommentek jelennek meg??Hát ez vagy te!

2010-12-21 21:53:25 feketemacska Szia Györgyi!
Ne akarj mindenkinek megfelelni,abba beleőrülsz!Nem sok blogot olvasok,de a Tiédet mindig!Boldog Karácsonyt Neked!Ne feledd:"A mérleg nyelve mindíg egyenlőben van".Mindenki megkapja amit érdemel,ki így,ki úgy..Üdvözöllek!

2010-12-06 23:35:12 Keleti Györgyi Kedves Pető Barnabásné!
A "mindig" szót rövid "i"-vel írjuk.
Köszönöm az értékes kommentet amit háromszor is elküldtél annak reményében, hátha sikerül bántó és megalázó szavaiddal minősíteni. A kommentek moderálva vannak!
Mindenkinek Boldog Mikulást!

2010-11-29 03:55:42 Keleti Györgyi Kedves haha!
Az adminomban olvastam a kommentedet! Válaszom! Rohadj meg!
Mindenkitől elnézést kérek a vulgáris szóhasználatért, de "haha" nick névre hallgató kommentelő kicsit elvetette a súlykot!

2010-11-29 03:45:59 keleti.gyorgyi Szia Ági!
A hajam színe most sötét eper. Ez a hivatalos neve a színnek! Színezve van nem festve, így hangulatomhoz, kedvemhez mérve tudom változtatni a színeket. Ajánlom Neked is!
Pusza

2010-10-04 15:16:02 Ági Györgyi! A Te hajad most sötétvörös vagy barna? A feketéről mi a véleményed? Tudom, hogy ez a kérdés most nem ide vág, csak kíváncsi vagyok.

2010-08-11 08:56:37 moncsi Györgyi,
élj úgy, ahogy Te szeretnél vagy ahogy sikerül. A jelenből hozd ki a legjobbat, tervezd a jövődet, a múlttal ne foglalkozz, mert annak már nincs eredménye.Ez a te életed és nem fontos mindenkinek megbocsátani, csak át kell nézni rajtuk, mintha üvegből lennének.
Üdv.
moncsi

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 16 meg 16 =:
HOZZÁSZÓLÁS:
© StoryOnline 2007