2009-10-15 16:05:46

Levél a múltból

Egy régen megíródott levél valakinek... picit átírva.

Borzalmasan klassz dolog hősnek vagy önfeláldozónak lenni, talán menő is a mai világban és most nem csak magamra gondolok, hanem más hülyékre is, de kifizetődő dolog a jövőre nézve?…Nem állok senki elé, nem mondom a szemébe senkinek az érzéseimet a gondolataimat hisz megtettem azt már elégszer, legfőképpen azért nem teszem mert a lehetőségét sem szeretném megadni annak, hogy reflektálják azokat. Mostanra jutottam el arra a szintre, hogy én mindenkit meghallgatok aki megkér, hogy hallgassam meg. A másik fő ok, hogy zárkozott és idegen közegben gátlásos ember vagyok, ha efféle dolgokról kell nyíltan és öszintén beszélni ami hozzáteszem egy „kapcsolatban” a jól működő szex után a második legfontosabb dolog…öszintének lenni, de nem csak magunkkal, hanem a másik emberrel szemben is. Sokszor saját magunknak sincs bátorságunk beismerni dolgokat félve szembesülni saját gyengeségünkkel vagy belső magányunkkal. Sajnálom, hogy kiemelték a vitorlást a Balatonból hisz „bénázásom” miatt alig voltam vízen, de „Ábel” jövőre is lesz csak most a parton alussza téli álmát.

Aki a „párom” azt szeretem ezt tudom, mint sok más dolgot és ilyenkor szembesülök a saját kesze-kusza gondolataimmal amit, régebben még jobban összezavart egy-egy kóbór probálkozás a „szépfiúk” között…soha többet! Ki ez és mit akar a számomra értékesnek tartott világomban, életemben? Miért ér hozzám és ül be a mások álltal ostobán „irigyelt életembe” amikor én párkapcsolatban igyekszem élni egy számomra normálisnak vélt férfival!

Nem tudom eldönteni, hogy szerelemmel? vagy csak egy nagyon erős vonzalommal (ami talán egyenlő a szerelemmel?) kötődöm és talán azért nem tudok dönteni mert minden más lett, de legfőképpen én változtam meg ami most már tudom a korral jár, ahogy öregszem egyre nehezebben viszem a bőröm vásárra. Számomra is íjesztő ez a nagy változás, hogy mennyivel türelmesebb, kitartóbb és kedvesebb ember lettem. Minden reggel egy másik ember néz vissza rám abból a fránya igazmondó tükörből, ahogy éppen összegyűrt a kispárnám.

Párkapcsolat? Barátnő? Barát? Melyik, de akkor ki vagyok én vagy ezekre az élethelyzetekre van valami különleges szakszó?

Én olyan párkapcsolatot szeretnék ahol a férfi A férfi. Nem szeretnék olyan társ vagy nő lenni aki a szomszéd férfi kockás hasát nézegeti, de szerintem sok nő gondolkozik hasonló képpen.

Amíg a múlt sérelmeit nem tudod lezárni vagy feldolgozni addig jelened sincs, de a jövődet sem tudod építeni hisz csak rágódsz és mérlegelsz. Hoztam én is hibás döntést tavaly ami az akkori érzéseimnek megváltásnak tűnt, elvakított, mocskosul nagyot csalódtam mert hamis gyémánt volt és akkor ott szembe tudtam volna köpni, de nem tettem mert az élet megteszi helyettem tanítja a Pránanadi és persze lényeges dolog a megbocsájtás amit nekem még gyakorolnom kell bár már az egómat a felére préseltem azért még akadnak nehezen felfogható tények, de öröm az ürömben, hogy a valódi kő itt csillog az újjamon. Nem haragszom senkire nincs miért a haragommal táplálnom más embereket hisz ez luxus lenne…

Tisztelem és egy okos, megfontolt, ámde rafinált ember persze magamat sem tartom kevesebbre, kitűnő tanító mestereim voltak és az ereimben sem hétköznapi vér csordogál. Fontos, hogy lássanak, hogy kiemelkedjek a tömegből mert más vagyok és talán ezért tudtam szert tenni különleges barátokra is.

A múltam…igen, talán ez a titok egyik nyitja ez tart és köt hisz majd mindent tud rólam. Elfogad úgy, ahogy vagyok és cserébe én is elfogadom őt olyannak amilyen és ez akár vonatkozhat a szüleimre is akik a mai napig fontos szerepet töltenek be az életemben. Persze csinálja, hülyítse az ostoba nőket hisz én is ezt tenném, ha férfi lennék, de amikor Téged ölel és a hajadba hajtja az arcát Téged szimatol az akkor és ott nagyon öszinte. Nem kérdezel mert rá nézel vagy hallod a hangját és tudod mi van vele.

Helyesírási hibáimért utólagos elnézéseiteket kérem hisz mindig akad reklamáló, de talán így is érthető voltam.


Címkék:
Értékelés: 3.63 Hozzászólások: (1)
Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:
HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA: 1
Név:
E-mail cím:
Két szám összege: hét meg négy =
HOZZÁSZÓLÁS:

BLOG LEÍRÁSA

MAGAMRÓL

ÜZENŐFAL

2011-03-27 22:54:45 Lövei Sándor Én szeretem a Györgyit.Nagyon aranyos csaj.Észre lehet venni hogy,érzékeny és okos.Csak olvasni kell a bejegyzéseit,nagyon tartalmas amit ir,és érezni lehet rajta az önzetlen őszinteséget.Kitartás Györgyi!Te nem csináltál semmi rosszat.SZERETÜNK NAGYON.

2011-03-27 15:13:14 ernő.w.ernő hajrá Györgyi .nem kell felvenni azokat a commenteket.sőt elsem kell olvasni azokat,irigységből sok bunkóság származik.szóval így tovább szerintem jó az út amelyiken haladsz még akkor is ha néha néha megdöcögsz rajta normális dolog emberek vagyunk tévedünk. csak azok az emberek nem tévednek akik nem csinálnak semmit!!!!! akik csak ahoz értnek hogy beszóljanak vagy még ahoz sem.SZÁNALMASAK VAGYTOK komolyan hagyjátok már békén ezt a szép lányt hogy végezze a dolgát és ha nem tudtok segíteni akkor inkább hallgassatok,mert úgy okosabbak maradtok. köszönöm szépen.

2011-03-25 15:56:42 jani07 Minek teszitek közzé a blogot, ha csak a lyotyók szólhatnak hozzá.

2011-03-25 15:54:19 jani07 Hozzá is lehet szólni.

2011-03-25 13:10:15 Bobkabz Kedves Györgyi!
Őszintén remélem, hogy mielőbb túljutsz életed ezen periódusán.
Kívánok neked hatalmas lelki erőt és a lehető legjobbakat.
Szeretettel üdvözöllek:-)

2011-03-22 11:06:16 Dóri Szia Györgyi!
Nagyon örülök hogy itthon vagy.Aggodtam érted.Apukád mikor beszélt Frizbiben az nagyon szívszorító volt.Remélem kipihented magad! Remélem meg tudjuk milyen döntést hozott a Magyar Bíróság mert amit a szennylapok írnak az hazugság!!! Sok erőt és kitartást kívánok!!!!

2011-03-17 08:40:59 don Szia drága csajsy!ha nehéz a boldugolásod zaklatnak kényelmetlen zavaro a közlekedés egyébb kellemetlenség stb szivesen állok a rendelkezésedre bármikor bárhol non stop !!szép napot don nemzetkőzi magántestör 06202992871

2011-03-16 21:15:29 Sanyi Kedves Györgyi,nagyon sok jót kivánok neked,mert megérdemled.És azt hogy,sok sikered legyen az életben,érdemes vagy rá.Szeretünk.

2011-03-16 21:12:23 Lövei Sándor Kedves Györgyi,tudd hogy,vannak akik nagyon szeretnek téged.

2011-03-16 21:07:55 Lövei Sándor Györgyi nagyon örülök hogy,itthon vagy,ez jó,és tudd nagyon aggódtunk érted.

2011-03-14 15:49:25 Adrika Szia!
Sokan nagyon vártunk haza és izgultunk érted!Alig várjuk, hogy bejelentkezz a fb profilodba.Hiányoztak a blogjaid amik sokunknak sokat segítettek.Ne törödj a rosszindulatú emberekkel!Az én környezetemben nem hallottam rosszat senkitől.Hajrá Györgyi!

2011-03-01 11:00:09 Eva Lucian kedves Keleti Gyorgyi nem kell mindenkinek a velemenyevel torodni mert az emberek inkabb bantani szeretnek valakit mint dicserni

2011-01-06 15:29:16 Keleti Györgyi Kedves Gigi!
A moderálás azt jelenti, hogy vulgáris tartalmú kommentek nem jelennek meg. A negatív hozzászólásokat is aktiváljuk. Olvasd vissza a régebbi kommenteket és akkor láthatod. A Családomat vulgáris módón szídó, szapuló vélemény nem kap jogosultságot. Ennyi történt eddig... Igyekszünk intelligens formátumban tartani a blog oldalakat.
Megértésedet köszönöm!

2011-01-06 09:28:36 Gigi112 A moderálás itt ugye azt jelenti,hogy csak a pozitív kommentek jelennek meg??Hát ez vagy te!

2010-12-21 21:53:25 feketemacska Szia Györgyi!
Ne akarj mindenkinek megfelelni,abba beleőrülsz!Nem sok blogot olvasok,de a Tiédet mindig!Boldog Karácsonyt Neked!Ne feledd:"A mérleg nyelve mindíg egyenlőben van".Mindenki megkapja amit érdemel,ki így,ki úgy..Üdvözöllek!

2010-12-06 23:35:12 Keleti Györgyi Kedves Pető Barnabásné!
A "mindig" szót rövid "i"-vel írjuk.
Köszönöm az értékes kommentet amit háromszor is elküldtél annak reményében, hátha sikerül bántó és megalázó szavaiddal minősíteni. A kommentek moderálva vannak!
Mindenkinek Boldog Mikulást!

2010-11-29 03:55:42 Keleti Györgyi Kedves haha!
Az adminomban olvastam a kommentedet! Válaszom! Rohadj meg!
Mindenkitől elnézést kérek a vulgáris szóhasználatért, de "haha" nick névre hallgató kommentelő kicsit elvetette a súlykot!

2010-11-29 03:45:59 keleti.gyorgyi Szia Ági!
A hajam színe most sötét eper. Ez a hivatalos neve a színnek! Színezve van nem festve, így hangulatomhoz, kedvemhez mérve tudom változtatni a színeket. Ajánlom Neked is!
Pusza

2010-10-04 15:16:02 Ági Györgyi! A Te hajad most sötétvörös vagy barna? A feketéről mi a véleményed? Tudom, hogy ez a kérdés most nem ide vág, csak kíváncsi vagyok.

2010-08-11 08:56:37 moncsi Györgyi,
élj úgy, ahogy Te szeretnél vagy ahogy sikerül. A jelenből hozd ki a legjobbat, tervezd a jövődet, a múlttal ne foglalkozz, mert annak már nincs eredménye.Ez a te életed és nem fontos mindenkinek megbocsátani, csak át kell nézni rajtuk, mintha üvegből lennének.
Üdv.
moncsi

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 11 meg 10 =:
HOZZÁSZÓLÁS:
© StoryOnline 2007