2009-11-30 11:53:43

Mestereim


Mindenkinek szól..., de tudom, hogy elsősorban nekem... A Pránanadi Alapítvány Kuratóriumának elnökétől Révbíró Józseftől kaptam eme levelet akit mélységesen tisztelek több dologért is, de ez már nagyon személyes.
Íme a levél: Azért írom ezeket a sorokat, mert egy élményemet szeretném megosztani Veled, Veletek, mert közvetve vagy közvetlenül Hozzátok is kapcsolódik. Tegnap este történt velem mindez az egyik Pránanadi tanfolyamon, Petrezselyem József a magyarországi nagymester társaságában.
Fantasztikus érzés volt látni a tanítványaimat a többiek között, nem csak azért mert egy nagy létszámú tanfolyamon az egyharmadát mi képviseltük a tanítványoknak, hanem főleg azért mert eszembe jutott, hogy azok érkeztek el az aktuális szintű tanfolyamhoz akik 2 évvel ezelőtt az első tanfolyamon voltak, amit már külön tartottam. Ami nagy boldogsággal töltött el az a hatalmas változás, amin pozitív irányba mentek át a tanítványok. Ők azok, akik minden tanfolyamon ott voltak ahova el lehetett menni, legyen ez 2-es, 3-as, csipi, utaztató vagy hemy-sinc tanfolyam, és természetesen a továbbképzéseken vagy meditációs tanfolyamokon. Látni rajtuk a hatalmas változást. Ez nem azt jelenti, hogy nekik nincsenek problémáik, de folyamatosan dolgoznak rajta, jönnek segítséget kérni, jönnek kezelődni, gyógyulni mert tudják, hogy nem mindennel bírnak még egyedül megbírkózni, és szeretnének nem megrekedni, hanem minél gyorsabban megszabadulni a problémáiktól.
Ennek az eredménye látszik rajtuk, pedig ugyan úgy nincs idejük hisz elfoglaltak családdal, férjjel, feleséggel, kutyával, macskával mint bárki más földi halandó... A különbség csak annyi talán, hogy nem hagyják magukat a körülmények által két vállra fektetni. Miért írom mindezt most neked, nektek le? Mert az jött ott...akkor, hogy osszam meg veletek ezt az érzést, mert lehet, hogy Te is ott voltál azon az egyes tanfolyamon, de valahol egy kicsit elakadtál, nem jutottál el valamelyik folytatásos tanfolyamra... Vagy nem akkor kezdted lehet, hogy korábban vagy későbben, de olyan dolgok jöttek, jönnek közbe, ami miatt megálltál vagy lassabban haladsz. De tudom, hogy mindannyiunkban megvan a késztetés a boldogság irányába csak nem tudunk vagy teszünk az érdekében eleget.(pedig sokszor karnyújtásnyira van tőlünk!) Itt az Alapítványnál az ország egyik legjobb csapata van, akik segítenek neked is. Az egyesen tanultuk, hogy nagyon nehéz kimondani azt a szót, hogy KÉREM, igen tudom, de vegyünk erőt magunkon és lépjünk tovább, mert ez az élet a változásokról szól arról, hogy minél többet megtapasztaljunk és megtanuljunk akár új dolgokat is. Ne mondj nemet magadra, a családodra az életedre, csak Te tehetsz valamit. Nekem az egyik legnagyobb boldogság, amikor látom, hogyan változnak, fejlődnek előrébb jutnak azok a tanítványok, akik eljöttek egyes tanfolyamra, mert nem véletlenül ide jöttél lehet, hogy már találkoztunk. Hasonlóan, segítek újból.
A feladatom, hogy megmutassam az utat, de csak azoknak tudom, akik eljönnek, és csak megmutatni tudom senki helyett nem járhatom végig. Már egy ember változása is megéri, aki elindul és kilábal a problémáiból.
Várlak sok szeretettel!
Eddig a levél. Igen, de lekéstük a repülőt és a következő gépet 5 perccel a beszállítás előtt törölték! Sok, sok, sok... Az én mesterem Szelezsán Zsuzsa aki mostanában nagyon sokat segített, segít nekem és Brigi barátnőmnek illetve egy remek embernek Petrezselyem Józsefnek köszönöm a sok türelmet ami reményeim szerint maradandó dolog hisz élni szeretnék vele KÉREM. Nagyon sokszor rajtam kívül álló okokból nem tudom a dolgaimat elintézni vagy véghezvinni...pedig tudom nagyon erős vagyok hisz nem foglalkoznék a Nadival, de most itt egy picivel többről van szó, de ez megint szigorúan magán és személyes jellegű.


 


Címkék:
Értékelés: 3.12 Hozzászólások: (0)
Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:
HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA: 0
Név:
E-mail cím:
Két szám összege: tizenöt meg tizenkilenc =
HOZZÁSZÓLÁS:

BLOG LEÍRÁSA

MAGAMRÓL

ÜZENŐFAL

2011-03-27 22:54:45 Lövei Sándor Én szeretem a Györgyit.Nagyon aranyos csaj.Észre lehet venni hogy,érzékeny és okos.Csak olvasni kell a bejegyzéseit,nagyon tartalmas amit ir,és érezni lehet rajta az önzetlen őszinteséget.Kitartás Györgyi!Te nem csináltál semmi rosszat.SZERETÜNK NAGYON.

2011-03-27 15:13:14 ernő.w.ernő hajrá Györgyi .nem kell felvenni azokat a commenteket.sőt elsem kell olvasni azokat,irigységből sok bunkóság származik.szóval így tovább szerintem jó az út amelyiken haladsz még akkor is ha néha néha megdöcögsz rajta normális dolog emberek vagyunk tévedünk. csak azok az emberek nem tévednek akik nem csinálnak semmit!!!!! akik csak ahoz értnek hogy beszóljanak vagy még ahoz sem.SZÁNALMASAK VAGYTOK komolyan hagyjátok már békén ezt a szép lányt hogy végezze a dolgát és ha nem tudtok segíteni akkor inkább hallgassatok,mert úgy okosabbak maradtok. köszönöm szépen.

2011-03-25 15:56:42 jani07 Minek teszitek közzé a blogot, ha csak a lyotyók szólhatnak hozzá.

2011-03-25 15:54:19 jani07 Hozzá is lehet szólni.

2011-03-25 13:10:15 Bobkabz Kedves Györgyi!
Őszintén remélem, hogy mielőbb túljutsz életed ezen periódusán.
Kívánok neked hatalmas lelki erőt és a lehető legjobbakat.
Szeretettel üdvözöllek:-)

2011-03-22 11:06:16 Dóri Szia Györgyi!
Nagyon örülök hogy itthon vagy.Aggodtam érted.Apukád mikor beszélt Frizbiben az nagyon szívszorító volt.Remélem kipihented magad! Remélem meg tudjuk milyen döntést hozott a Magyar Bíróság mert amit a szennylapok írnak az hazugság!!! Sok erőt és kitartást kívánok!!!!

2011-03-17 08:40:59 don Szia drága csajsy!ha nehéz a boldugolásod zaklatnak kényelmetlen zavaro a közlekedés egyébb kellemetlenség stb szivesen állok a rendelkezésedre bármikor bárhol non stop !!szép napot don nemzetkőzi magántestör 06202992871

2011-03-16 21:15:29 Sanyi Kedves Györgyi,nagyon sok jót kivánok neked,mert megérdemled.És azt hogy,sok sikered legyen az életben,érdemes vagy rá.Szeretünk.

2011-03-16 21:12:23 Lövei Sándor Kedves Györgyi,tudd hogy,vannak akik nagyon szeretnek téged.

2011-03-16 21:07:55 Lövei Sándor Györgyi nagyon örülök hogy,itthon vagy,ez jó,és tudd nagyon aggódtunk érted.

2011-03-14 15:49:25 Adrika Szia!
Sokan nagyon vártunk haza és izgultunk érted!Alig várjuk, hogy bejelentkezz a fb profilodba.Hiányoztak a blogjaid amik sokunknak sokat segítettek.Ne törödj a rosszindulatú emberekkel!Az én környezetemben nem hallottam rosszat senkitől.Hajrá Györgyi!

2011-03-01 11:00:09 Eva Lucian kedves Keleti Gyorgyi nem kell mindenkinek a velemenyevel torodni mert az emberek inkabb bantani szeretnek valakit mint dicserni

2011-01-06 15:29:16 Keleti Györgyi Kedves Gigi!
A moderálás azt jelenti, hogy vulgáris tartalmú kommentek nem jelennek meg. A negatív hozzászólásokat is aktiváljuk. Olvasd vissza a régebbi kommenteket és akkor láthatod. A Családomat vulgáris módón szídó, szapuló vélemény nem kap jogosultságot. Ennyi történt eddig... Igyekszünk intelligens formátumban tartani a blog oldalakat.
Megértésedet köszönöm!

2011-01-06 09:28:36 Gigi112 A moderálás itt ugye azt jelenti,hogy csak a pozitív kommentek jelennek meg??Hát ez vagy te!

2010-12-21 21:53:25 feketemacska Szia Györgyi!
Ne akarj mindenkinek megfelelni,abba beleőrülsz!Nem sok blogot olvasok,de a Tiédet mindig!Boldog Karácsonyt Neked!Ne feledd:"A mérleg nyelve mindíg egyenlőben van".Mindenki megkapja amit érdemel,ki így,ki úgy..Üdvözöllek!

2010-12-06 23:35:12 Keleti Györgyi Kedves Pető Barnabásné!
A "mindig" szót rövid "i"-vel írjuk.
Köszönöm az értékes kommentet amit háromszor is elküldtél annak reményében, hátha sikerül bántó és megalázó szavaiddal minősíteni. A kommentek moderálva vannak!
Mindenkinek Boldog Mikulást!

2010-11-29 03:55:42 Keleti Györgyi Kedves haha!
Az adminomban olvastam a kommentedet! Válaszom! Rohadj meg!
Mindenkitől elnézést kérek a vulgáris szóhasználatért, de "haha" nick névre hallgató kommentelő kicsit elvetette a súlykot!

2010-11-29 03:45:59 keleti.gyorgyi Szia Ági!
A hajam színe most sötét eper. Ez a hivatalos neve a színnek! Színezve van nem festve, így hangulatomhoz, kedvemhez mérve tudom változtatni a színeket. Ajánlom Neked is!
Pusza

2010-10-04 15:16:02 Ági Györgyi! A Te hajad most sötétvörös vagy barna? A feketéről mi a véleményed? Tudom, hogy ez a kérdés most nem ide vág, csak kíváncsi vagyok.

2010-08-11 08:56:37 moncsi Györgyi,
élj úgy, ahogy Te szeretnél vagy ahogy sikerül. A jelenből hozd ki a legjobbat, tervezd a jövődet, a múlttal ne foglalkozz, mert annak már nincs eredménye.Ez a te életed és nem fontos mindenkinek megbocsátani, csak át kell nézni rajtuk, mintha üvegből lennének.
Üdv.
moncsi

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 8 meg 16 =:
HOZZÁSZÓLÁS:
© StoryOnline 2007