2010-06-15 03:28:08

...celebhalált"!?

...mert "fikázni" mindig könnyebb mint elismerni vagy néha-néha belátni, hogy a téma talált és ott a pont...

Lehet nehéz lesz jobb témát találnom Kitti foci VB-je vagy az "Én bajom minek nézem??!!" harminc x-edik része után, ahogy nézegetem Pici "Az anyád tudja...?!" blogbejegyzése sem semmi! és persze Nektek megfelelni is nagyon nehéz mert "fikázni" mindig könnyebb mint elismerni vagy néha-néha belátni, hogy a téma talált és ott a pont, de megpróbálokozom vele és igyekszem olyan eseményt feszegetni ami pár napja történt és igen-igen felkorbácsolta a kedélyeket bennem és másokban is! 

Hahó itt vagyok és köszönöm jól. Pár héttel ezelőtt darabokra szedtek, majd engem követve, Buci újabb felelőtlen súlyos balesetet okozó ittas vezetése következett. Ez a hír levett engem a bulvár, színes, de egy "civil" ember számára rendkívül élvezetes palettájáról, hisz érdekesebb és izgalmasabb témának bizonyult. Ez a téma a mai napig ropogós és véget nem érő manna a média számára ami gyakorlatilag porrá lett őrölve és szerintem már nincs is olyan pontja ami ne került volna nyomdagép alá. Ez egy igazi csontig rágott téma, de talán már csont sincs csak a darabjait pöckölgetik ide-oda az újságírók. 

Mi volna elég nagy hír ahhoz a sajtó számára, hogy leszálljon Stholról? Egy "celebhalál"!?... ez a sajtó ejjejjejjj! A média és a bulvár rejtelmei, a cincálás, a gyalázás és élő emberek megsemmisítése, azok porig és a végletekig, végsőkig való alázása, de azt gondolná az ember, hogy holló hollónak nem vájja ki a szemét. És mégis... Olyan világot élünk ami élvezkedik mások baján, kárán vagy adott esetben annak fájdalmán. Ugye-ugye a Daróczi ügynek a mai napig nem tudott a média pontot tenni a végére!? Hááááát címlapon volt még a mai napon is! Gyakorlatilag nem akartam hinni a szememnek sem. Sokkkkot kaptam! És ma megint fogadalmat tettem, hogy nem nézek rá egy újságokat reklámozó állványra sem!! Nem, nem, nem és nem! Tudatosan nem lapozok bele a bulvárlapokba és ebből kifolyólag nem tudom mi történik a "celeb" világban... micsoda veszteség! 

De az amit a Király Viktorral művelt az egykoron vezető, Bumeráng nevet viselő műsor, ami már csak árnyéka régi önmagának mind produktumban és hallgatottságban, arra azért felkaptam a fejem és egy pindurkát a vizet is! Egy olyan ember aki gyakorlatilag semmi értékelhető dolgot nem tett le az asztalra a média mely' etikai kódexe alapján engedi meg magának, hogy a Király Viktor CD-t saját élő adásában engedje darabokra töretni egy sms-t beküldő hallgató által?!... Kedvelem Viktor zenéjét, de nem azért írom ezt, hogy helyette védjem a mundért, hanem azért, mert emberként fáj az amit Vele tettek. Végülis egy "ország" választotta Megasztárrá!... Kicsi a hallgatottság és kell a reklám? De miért így!? Egy előre kitalált és megszervezett alázás segít a hallgatótábor növelésén?! De jöjjön a történet azoknak akik a csekély sajtó vízhangot kapó eseményről nem értesültek volna akár a "youtube.com"-ról a "zeneszbazis.hu"-ról vagy a "stop.hu"-ról. 

Emberünk Szilveszter akiről nem tudjuk, hogy kicsoda, de mostantól már "ismert" ember mert akkora "király", hogy az általa egy másik csatornánál nyert Király Viktor CD-t "Bocskor" engedélyével és örömére élő adásban törhetett darabokra mert ebben az adásban lehetőséget kapott rá...döbbenet! mert ebben az adásban mindent lehet?! "Bocskor" szerint ez egy igazi performance volt! Persze, hát rögtön egy zseni egy tálentum akit az égig magasztalunk eme remek tettéért! Szilveszter még "kamasz" ami talán sejtet valamire bár elsőre ítélni vagy ítélkezni elhamarkodottság lenne, picit elmebetegségbe hajló ötletéért amiben társra talált Gáborban amit természetesen a stúdióban dolgozók vígadalmára végre is hajtott. Cselekedetéért hatalmas taps dukált és Bumeráng ajándék csomag!! Már megérte hisz egy ilyen CD mögött nincs munka, nincsenek érzelmek és persze semmi tehetség, hogy pár magát valamire tartó számomra ezek után tehetségtelen rádiós ezt művelhesse, megtegye... Nem, nem tudok azonosulni az efajta szánalmas és olcsó vagy ingyen PR-ral ami egy sok ember számára értékes és tehetséges ember nevetségessé tételéről és megalázásáról szólt és azt sem értem, hogy miért nem foglalkozik ezzel a témával a sajtó... kérdőjelek sokasága amikre talán soha nem kapok választ!?

Zenész berkekből az a hír járja, Bochkor Gábor probálkozott korábban "énekléssel" sőt még CD is lett belőle... blogom írása rákényszerített arra -bár ne tettem volna!-, hogy belehallgassak eme remek művekbe azért, hogy hallgattassék meg a másik oldal is... nem szeretném kommentálni se a művész urat, se zenei tehetségét, de legfőképpen ritmusérzékét! Remélem gitározni jobban tud mint énekelni mert állítólag efféle ambíciói is vannak. A hallottak alapján azért egy Les Paul-t nem igen adnék a kezébe...


Címkék:
Értékelés: 3.05 Hozzászólások: (15)
Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:
HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA: 15
kis kató

- most olvastam a szakítást firtató cikket egy másik bulvár lap oldalain- ilyenkor nem tud az ember semmit mondani, mert, aki komolyan élte meg a kapcsolatot, annak számára az elválás olyan mint egy tragédia, s igen sok idő kell ahhoz, hogy begyógyuljon a seb, amit a válás ejtett,-- mégis annyit mondok : aki menni akar, azt engedni kell, sőt küldeni,s megtartani a méltóságot megpróbálni viszonylag kis sérüléssel túlélni az egészet-- mindenre van magyar közmondás , miszerint " a bajban ismerszik meg az igazi " BARÁT VAGY TÁRS, VAGY KEDVES, Ahogy nevezzük--talán nem is baj, hogy nem ő volt az igazi--
2010-07-17 17:18:45

Böbike

Kedves Györgyi!
Most olvastam el a blogodat,és egy pár dolgot nem értek.Szidod a bulvárt,oké ebben igazad van,sokszor tényleg undorító,ahogy csámcsognak egy témán.De bulvár nélkül nincs celeb sem,aki erre adja a fejét,annak pontosan tudnia kell,hogy bizony a negatív dolgok,és főleg csak azok fognak megjelenni,mert az adja el a lapokat.Lehet perelni,de én azt látom,hogy ezt senki nem meri megtenni,mert akkor a rossz híre miatt kikerül a körforgásból,az emberek hamar felejtenek.És elfelejted,hogy Te is egy bulvár oldalon blogolsz.Szidod Bocskor Gáborékat.Ne érts félre,nem értek velük egyet,nem hallgatom őket,sőt kifejezetten irritálnak.De amit tettek az simán arról szólt,hogy növeljék a hallgatottságukat.Harc van a két rádióadó között.A srác,aki összetörte a CD-t 15 perc hírnévre vágyott,ezt meg is kapta,a Bumeráng pedig adott egy fricskát a konkurens rádiónak,hiszen a CD-t ott nyerte.Király Viktort nem egy ország választotta Megasztárrá,én ritkán találkozok olyan emberrel,aki azt mondja,hogy hú ez a Viktor gyerek milyen jól énekel.Az akkori zsűrinek személy szerint mester Tamásnak az volt a vesszőparipája,hogy a leendő győztesnek jól kell tudnia angolul(mondjuk ezt az anglomán mániát sem értem),mert fellép a Simple Red előtt.De könyörgöm,Magyarországon,nem Angliában!Hál'istennek a 5.szériában ott ül Presser Gábor,aki azt mondja egy magyar megasztár bizony tudjon érthetően énekelni magyarul.Írod azt is,hogy Bocskor Gábor semmit nem tett le az asztalra.Vitatkozni ezzel én nem tudok,biztos van olyan,aki igen,de valljuk be rólad sem hallani semmit a botrányaidon kívül.Tulajdonképpen azon kívül,hogy Te vagy a volt Honvédelmi miniszter lánya,akit időnként lefényképeznek,időnként feldobják az állítólagos szexbotrányait,ki vagy Te?Ne érts félre,ezt nem bántásból kérdezem,csak tényleg az átlagember ennyit tud rólad.Celeb vagy Te is,és semmi más?
2010-07-07 15:38:52

Gabi

Jó pénzért mindannyian mindenre képesek vagytok, és nem éppen a létminimumon éltek. Igaz Apuka jól megszedte magát és időben lelépett. Na nem? Sok pénzzel én sem itt tartanák, gondolkozz mielőtt ítélsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010-07-04 17:27:58

Keleti Györgyi

Szia! kis kató,
Köszönöm a jókívánságokat! Bár vágyom saját gyermekre ami ebben a korban minden nő életében teljesen természetes, de még nem tervezzük a gyerekvállalást a média olykor szeret picit túlozni...mindennek eljön a maga ideje! Köszönjük jól megvagyunk a magunk kisvilágában...Györesz
2010-07-03 13:39:46

kis kató

A Nők Lapja Cafe oldalain olvasottak alapján elismerésem fejezem ki, boldogságot kívánok és minden jót a továbbiakban. Nagyon fontos a család, a megértés, az alkalmazkodás azzal, hogy az egyéniségét ne adja fel, a feltétlen alárendeltség nem jó. Kívánom, hogy teljesüljön a gyermekvállalás iránti vágya is, amely nagyon nemes cél, s egyben m i n d e n k i n e k kívánom, hogy teljesüljön az az álma, hogy gyermeke születhessen.Ebből a célból még a feltétlen alárendelést is elfogadhatónak tartom.
2010-07-02 13:57:58

Norberto32

Sziasztok!

Ne essünk már át a ló másik oldalára itt akinek pénze van az adhat ki lemezt (lásd Kiszel Tünci). Egyre jönnek ki ezek a megasztáros kicsillagok és erős túlzás azt állítani, hogy egy ország választotta meg ...én egy büdös szavazatot nem küldtem, de még csak végig sem bírtam nézni ilyen megacsillagos műsorokat. Ami pedig a személyeket illeti hááááát ez a Viktor nem a szívem csücske igaz nem ismerem személyesen, de a látottak alapján így itélem meg.
2010-06-29 06:48:42

    1 2 3    Következő 6 »

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: három meg öt =
HOZZÁSZÓLÁS:

BLOG LEÍRÁSA

MAGAMRÓL

ÜZENŐFAL

2011-03-27 22:54:45 Lövei Sándor Én szeretem a Györgyit.Nagyon aranyos csaj.Észre lehet venni hogy,érzékeny és okos.Csak olvasni kell a bejegyzéseit,nagyon tartalmas amit ir,és érezni lehet rajta az önzetlen őszinteséget.Kitartás Györgyi!Te nem csináltál semmi rosszat.SZERETÜNK NAGYON.

2011-03-27 15:13:14 ernő.w.ernő hajrá Györgyi .nem kell felvenni azokat a commenteket.sőt elsem kell olvasni azokat,irigységből sok bunkóság származik.szóval így tovább szerintem jó az út amelyiken haladsz még akkor is ha néha néha megdöcögsz rajta normális dolog emberek vagyunk tévedünk. csak azok az emberek nem tévednek akik nem csinálnak semmit!!!!! akik csak ahoz értnek hogy beszóljanak vagy még ahoz sem.SZÁNALMASAK VAGYTOK komolyan hagyjátok már békén ezt a szép lányt hogy végezze a dolgát és ha nem tudtok segíteni akkor inkább hallgassatok,mert úgy okosabbak maradtok. köszönöm szépen.

2011-03-25 15:56:42 jani07 Minek teszitek közzé a blogot, ha csak a lyotyók szólhatnak hozzá.

2011-03-25 15:54:19 jani07 Hozzá is lehet szólni.

2011-03-25 13:10:15 Bobkabz Kedves Györgyi!
Őszintén remélem, hogy mielőbb túljutsz életed ezen periódusán.
Kívánok neked hatalmas lelki erőt és a lehető legjobbakat.
Szeretettel üdvözöllek:-)

2011-03-22 11:06:16 Dóri Szia Györgyi!
Nagyon örülök hogy itthon vagy.Aggodtam érted.Apukád mikor beszélt Frizbiben az nagyon szívszorító volt.Remélem kipihented magad! Remélem meg tudjuk milyen döntést hozott a Magyar Bíróság mert amit a szennylapok írnak az hazugság!!! Sok erőt és kitartást kívánok!!!!

2011-03-17 08:40:59 don Szia drága csajsy!ha nehéz a boldugolásod zaklatnak kényelmetlen zavaro a közlekedés egyébb kellemetlenség stb szivesen állok a rendelkezésedre bármikor bárhol non stop !!szép napot don nemzetkőzi magántestör 06202992871

2011-03-16 21:15:29 Sanyi Kedves Györgyi,nagyon sok jót kivánok neked,mert megérdemled.És azt hogy,sok sikered legyen az életben,érdemes vagy rá.Szeretünk.

2011-03-16 21:12:23 Lövei Sándor Kedves Györgyi,tudd hogy,vannak akik nagyon szeretnek téged.

2011-03-16 21:07:55 Lövei Sándor Györgyi nagyon örülök hogy,itthon vagy,ez jó,és tudd nagyon aggódtunk érted.

2011-03-14 15:49:25 Adrika Szia!
Sokan nagyon vártunk haza és izgultunk érted!Alig várjuk, hogy bejelentkezz a fb profilodba.Hiányoztak a blogjaid amik sokunknak sokat segítettek.Ne törödj a rosszindulatú emberekkel!Az én környezetemben nem hallottam rosszat senkitől.Hajrá Györgyi!

2011-03-01 11:00:09 Eva Lucian kedves Keleti Gyorgyi nem kell mindenkinek a velemenyevel torodni mert az emberek inkabb bantani szeretnek valakit mint dicserni

2011-01-06 15:29:16 Keleti Györgyi Kedves Gigi!
A moderálás azt jelenti, hogy vulgáris tartalmú kommentek nem jelennek meg. A negatív hozzászólásokat is aktiváljuk. Olvasd vissza a régebbi kommenteket és akkor láthatod. A Családomat vulgáris módón szídó, szapuló vélemény nem kap jogosultságot. Ennyi történt eddig... Igyekszünk intelligens formátumban tartani a blog oldalakat.
Megértésedet köszönöm!

2011-01-06 09:28:36 Gigi112 A moderálás itt ugye azt jelenti,hogy csak a pozitív kommentek jelennek meg??Hát ez vagy te!

2010-12-21 21:53:25 feketemacska Szia Györgyi!
Ne akarj mindenkinek megfelelni,abba beleőrülsz!Nem sok blogot olvasok,de a Tiédet mindig!Boldog Karácsonyt Neked!Ne feledd:"A mérleg nyelve mindíg egyenlőben van".Mindenki megkapja amit érdemel,ki így,ki úgy..Üdvözöllek!

2010-12-06 23:35:12 Keleti Györgyi Kedves Pető Barnabásné!
A "mindig" szót rövid "i"-vel írjuk.
Köszönöm az értékes kommentet amit háromszor is elküldtél annak reményében, hátha sikerül bántó és megalázó szavaiddal minősíteni. A kommentek moderálva vannak!
Mindenkinek Boldog Mikulást!

2010-11-29 03:55:42 Keleti Györgyi Kedves haha!
Az adminomban olvastam a kommentedet! Válaszom! Rohadj meg!
Mindenkitől elnézést kérek a vulgáris szóhasználatért, de "haha" nick névre hallgató kommentelő kicsit elvetette a súlykot!

2010-11-29 03:45:59 keleti.gyorgyi Szia Ági!
A hajam színe most sötét eper. Ez a hivatalos neve a színnek! Színezve van nem festve, így hangulatomhoz, kedvemhez mérve tudom változtatni a színeket. Ajánlom Neked is!
Pusza

2010-10-04 15:16:02 Ági Györgyi! A Te hajad most sötétvörös vagy barna? A feketéről mi a véleményed? Tudom, hogy ez a kérdés most nem ide vág, csak kíváncsi vagyok.

2010-08-11 08:56:37 moncsi Györgyi,
élj úgy, ahogy Te szeretnél vagy ahogy sikerül. A jelenből hozd ki a legjobbat, tervezd a jövődet, a múlttal ne foglalkozz, mert annak már nincs eredménye.Ez a te életed és nem fontos mindenkinek megbocsátani, csak át kell nézni rajtuk, mintha üvegből lennének.
Üdv.
moncsi

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 6 meg 1 =:
HOZZÁSZÓLÁS:
© StoryOnline 2007