2010-11-17 03:46:24

...18 éven át szőkének lenni?

"És öreg cseresznye nem vén csoroszlya, mert a "36" az új őrület! Éljen Magamra és a következő 36-ra!"

Először is... Bulvármédiás! Lakatos Levente egy nagyon fontos ember az életemben. Sikeres, fiatal és "Barbibébi" a könyv ami mindent visz... 

A kamut sokkal nehezebb kiszúrni mint gondoltam. Kemény tanuló pénz. Segítség kell a selejtezéshez még hozzá profi segítség… Szex és NewYork, megunhatatlan…

Az első házasságom jól indult, azt hittem. Aztán a másodikról azt gondoltam, hogy Ő az igazi, de tévedtem, de mekkorát. Aztán…aztán, de engem még mindig egy dolog éltet… hát ez most titok.

Szeretem a varázs szavakat…mint például gardrób, vagy… hát most nem jut eszembe más.

Létezik normális párkapcsolat ahol minden flottul és gördülékenyen működik?… nem, nincs. Csak olyan „elvette az eszét a szerelem”, pedig okos nő! Na nem szeretnék ebbe a kategóriába tartozni és már nem is fogok, de vágyok egy bazi nagy gardróbra ahova elpakolhatom az összes ruhámat mint Carrie Bradshaw. Szeretnék Carrie Bradshaw lenni… szokásos nyálas, letérdelős lánykérés egy hangos és szégyenlős, de boldog igennel, de előtte egy pár perces kislányos gondolkodás. Hisz lehetsz stílusos minden korban. Magamra sem ismerek úgy megváltoztam, türelem, megfontoltság és szőke haj undor, hogyan is tudtam 18 éven át szőkének lenni?

Híres emberek szerelmes kötetei…

Drága Györgyim! Hercegnőm! Kedvesem! Tündérem! Ugye ezek nem csak jó dumák és létezik az „örökké a Tiéd, örökké az enyém, örökké a miénk”? Picit gyanús, hogy nem, de hát mint tudjuk a remény hal meg utoljára! És, ha az is meghal? Ezen most ne gondolkozzunk! Csacska és kusza gondolatok és a „mi lesz holnap” kérdése. Jön? Nem jön? Ír? Nem fog írni? Ma fogadalmat tettem, hogy „megálljt” parancsolok az érzéseimnek. Bár lázadozik  a szívem és egyik órában ezt gondolom, a másikban mást…totál absztrakt. Miért válik döntésképtelenné az ember amikor megkapja azt amire talán egész életében vágyott, vágyott volna... Tudom, hogy az elveim ellen cselekszem és talán egy olyan valakire vagy valamire várok aki talán a világ legbeszaribb embere… lose controll.

Nem bírom a konfliktus helyzeteket és kezelni sem tudom őket, de nem is szeretném. Az én életemben nincs helye vitáknak és veszekedéseknek… már! Normális emberek, hétköznapi életét szeretem, szeretném élni. Kedves és örömteli tekintetek vagy bánatosak, ha éppen úgy adódik, de mindent tudjunk megbeszélni és működjön minden a „jóban-rosszban” elve alapján. Ne egy egyszerű szilveszteri fogadalom legyen a hűség, hisz mint tudjuk a fogadalmak arra valók, hogy megszegjük őket. Elegem van az ígéretekből mert azokkal már tele a padlás, is. Csak a tetteknek és a kézzel fogható dolgokban hiszek. Nem háborúzok húszonéves kamaszokkal, nem sűlyedek azok hisztis színtjére. Nem teszem magam ez álltal vállalhatatlan nővé, mert bár a lelkem mélyén kislány maradtam,

Nő vagyok akinek önálló és építő gondolatai vannak, néha… Erősebb vagyok sok dolog miatt is! Bibibi...

Villog a kurzor és várja, hogy folytassam az írást… hmmm

Hogyis írhatnám le azt ami most a fejemben van úgy, hogy senkit ne bántsak meg! De miért is írnám hisz egyszer már megtettem, hogy akit nem lehet megmenteni azt hagyni kell. Talán el is kell felejteni? Foglalkozzon vele más.

Tudom giccsesen hangzik, de keresem a nagy Őt…? Azt hiszem ez valamiféle új időszámítás az életemben. Elegem van a „bocsáss meg” bajnokokból, de ebből a mondatból is.

Love. Love… Love. Love… pont és jó vagy folyamatos kérdőjelek…

Ülök a nappaliban. Töprengek, pár nap és 36 éves leszek. Fejem fölött a falon egy Madonna festmény lóg amit még Áfonya barátnőmtől kaptam. Ő festette.

Töprengek… ma is szembesültem a Szüleim irígylésre méltó házasságával. Nevetgélnek, csipkelődnek és 40 éve jól megvannak. Ő és Ő.

 

Nem kellenek nagy dolgok csak barátok, akikkel jól érzed Magad és akikre számíthatsz. 

És az öreg cseresznye nem vén csoroszlya, mert a "36" az új őrület!

Éljen Magamra és a következő 36-ra. Mert a szerelem az egyetlen márka ami nem megy ki a divatból...

 


Címkék:
Értékelés: 4.09 Hozzászólások: (0)
Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:
HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA: 0
Név:
E-mail cím:
Két szám összege: tizenkilenc meg tiz =
HOZZÁSZÓLÁS:

BLOG LEÍRÁSA

MAGAMRÓL

ÜZENŐFAL

2011-03-27 22:54:45 Lövei Sándor Én szeretem a Györgyit.Nagyon aranyos csaj.Észre lehet venni hogy,érzékeny és okos.Csak olvasni kell a bejegyzéseit,nagyon tartalmas amit ir,és érezni lehet rajta az önzetlen őszinteséget.Kitartás Györgyi!Te nem csináltál semmi rosszat.SZERETÜNK NAGYON.

2011-03-27 15:13:14 ernő.w.ernő hajrá Györgyi .nem kell felvenni azokat a commenteket.sőt elsem kell olvasni azokat,irigységből sok bunkóság származik.szóval így tovább szerintem jó az út amelyiken haladsz még akkor is ha néha néha megdöcögsz rajta normális dolog emberek vagyunk tévedünk. csak azok az emberek nem tévednek akik nem csinálnak semmit!!!!! akik csak ahoz értnek hogy beszóljanak vagy még ahoz sem.SZÁNALMASAK VAGYTOK komolyan hagyjátok már békén ezt a szép lányt hogy végezze a dolgát és ha nem tudtok segíteni akkor inkább hallgassatok,mert úgy okosabbak maradtok. köszönöm szépen.

2011-03-25 15:56:42 jani07 Minek teszitek közzé a blogot, ha csak a lyotyók szólhatnak hozzá.

2011-03-25 15:54:19 jani07 Hozzá is lehet szólni.

2011-03-25 13:10:15 Bobkabz Kedves Györgyi!
Őszintén remélem, hogy mielőbb túljutsz életed ezen periódusán.
Kívánok neked hatalmas lelki erőt és a lehető legjobbakat.
Szeretettel üdvözöllek:-)

2011-03-22 11:06:16 Dóri Szia Györgyi!
Nagyon örülök hogy itthon vagy.Aggodtam érted.Apukád mikor beszélt Frizbiben az nagyon szívszorító volt.Remélem kipihented magad! Remélem meg tudjuk milyen döntést hozott a Magyar Bíróság mert amit a szennylapok írnak az hazugság!!! Sok erőt és kitartást kívánok!!!!

2011-03-17 08:40:59 don Szia drága csajsy!ha nehéz a boldugolásod zaklatnak kényelmetlen zavaro a közlekedés egyébb kellemetlenség stb szivesen állok a rendelkezésedre bármikor bárhol non stop !!szép napot don nemzetkőzi magántestör 06202992871

2011-03-16 21:15:29 Sanyi Kedves Györgyi,nagyon sok jót kivánok neked,mert megérdemled.És azt hogy,sok sikered legyen az életben,érdemes vagy rá.Szeretünk.

2011-03-16 21:12:23 Lövei Sándor Kedves Györgyi,tudd hogy,vannak akik nagyon szeretnek téged.

2011-03-16 21:07:55 Lövei Sándor Györgyi nagyon örülök hogy,itthon vagy,ez jó,és tudd nagyon aggódtunk érted.

2011-03-14 15:49:25 Adrika Szia!
Sokan nagyon vártunk haza és izgultunk érted!Alig várjuk, hogy bejelentkezz a fb profilodba.Hiányoztak a blogjaid amik sokunknak sokat segítettek.Ne törödj a rosszindulatú emberekkel!Az én környezetemben nem hallottam rosszat senkitől.Hajrá Györgyi!

2011-03-01 11:00:09 Eva Lucian kedves Keleti Gyorgyi nem kell mindenkinek a velemenyevel torodni mert az emberek inkabb bantani szeretnek valakit mint dicserni

2011-01-06 15:29:16 Keleti Györgyi Kedves Gigi!
A moderálás azt jelenti, hogy vulgáris tartalmú kommentek nem jelennek meg. A negatív hozzászólásokat is aktiváljuk. Olvasd vissza a régebbi kommenteket és akkor láthatod. A Családomat vulgáris módón szídó, szapuló vélemény nem kap jogosultságot. Ennyi történt eddig... Igyekszünk intelligens formátumban tartani a blog oldalakat.
Megértésedet köszönöm!

2011-01-06 09:28:36 Gigi112 A moderálás itt ugye azt jelenti,hogy csak a pozitív kommentek jelennek meg??Hát ez vagy te!

2010-12-21 21:53:25 feketemacska Szia Györgyi!
Ne akarj mindenkinek megfelelni,abba beleőrülsz!Nem sok blogot olvasok,de a Tiédet mindig!Boldog Karácsonyt Neked!Ne feledd:"A mérleg nyelve mindíg egyenlőben van".Mindenki megkapja amit érdemel,ki így,ki úgy..Üdvözöllek!

2010-12-06 23:35:12 Keleti Györgyi Kedves Pető Barnabásné!
A "mindig" szót rövid "i"-vel írjuk.
Köszönöm az értékes kommentet amit háromszor is elküldtél annak reményében, hátha sikerül bántó és megalázó szavaiddal minősíteni. A kommentek moderálva vannak!
Mindenkinek Boldog Mikulást!

2010-11-29 03:55:42 Keleti Györgyi Kedves haha!
Az adminomban olvastam a kommentedet! Válaszom! Rohadj meg!
Mindenkitől elnézést kérek a vulgáris szóhasználatért, de "haha" nick névre hallgató kommentelő kicsit elvetette a súlykot!

2010-11-29 03:45:59 keleti.gyorgyi Szia Ági!
A hajam színe most sötét eper. Ez a hivatalos neve a színnek! Színezve van nem festve, így hangulatomhoz, kedvemhez mérve tudom változtatni a színeket. Ajánlom Neked is!
Pusza

2010-10-04 15:16:02 Ági Györgyi! A Te hajad most sötétvörös vagy barna? A feketéről mi a véleményed? Tudom, hogy ez a kérdés most nem ide vág, csak kíváncsi vagyok.

2010-08-11 08:56:37 moncsi Györgyi,
élj úgy, ahogy Te szeretnél vagy ahogy sikerül. A jelenből hozd ki a legjobbat, tervezd a jövődet, a múlttal ne foglalkozz, mert annak már nincs eredménye.Ez a te életed és nem fontos mindenkinek megbocsátani, csak át kell nézni rajtuk, mintha üvegből lennének.
Üdv.
moncsi

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 3 meg 17 =:
HOZZÁSZÓLÁS:
© StoryOnline 2007